Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0

Γιώργος Κοντογεώργης
Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0

bet365

Η Ανζέ έδειξε γιατί είναι 3η στην Ligue1, κρατώντας την Παρί Σεν Ζερμέν στο 0-0 ύστερα από 9 σερί νίκες και 26 σερί ματς με γκολ.

Με τους Παριζιάνους να έχουν διαφορά 13 βαθμών από τη 2η, Καέν, είναι σαφές ότι το ματς για την εμβόλιμη αγωνιστική δεν ήταν κρίσιμο για τη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος και κάποιες καλές στιγμές, όμως γνώρισε από κοντά την Ανζέ, η οποία την κόντραρε στα ίσα και ύστερα από σκληρή μάχη πήρε δίκαια τον βαθμό. Η Παρί είχε 9 σερί νίκες στο Championnat, ενώ είχε σκοράρει σε 26 διαδοχικούς αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στο 6' οι φιλοξενούμενοι είχαν το πρώτο δοκάρι, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Καβάνι έκανε καλό άλμα στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη στην ωραία κεφαλιά του. Στο 14' ο Ματουιντί έδωσε στον Οριέ μέσα στην περιοχή αλλά ο Μπουτέλ απέκρουσε, για να έχει η Παρί το δεύτερο δοκάρι στο 33'. Ο Ανχελ Ντι Μαρία έφυγε από δεξιά και αφού συνέκλινε μέσα στην περιοχή έκανε εξαιρετικό curler αλλά είδε την μπάλα να πηγαίνει στο δεξί του Μπουτέλ. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Ν' Ντόι βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ο Οριέ ήταν εκεί που έπρεπε για να κόψει.

Στην επανάληψη ο Ν' Ντόι είχε καλή στιγμή αλλά ο Τραπ απέκρουσε και ο Λούκας Μόουρα από πλευράς Παρί έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 57' ο Μπουτέλ έσωσε τον Σαΐς από αυτογκόλ, με το ματς να μην έχει πολλές φάσεις παρά την ανωτερότητα των πρωταθλητών. Ο Μπλαν έβαλε τον Ζλάταν στη θέση του Λούκας και ο Καμαρά απείλησε με ωραία κούρσα και μακρινό σουτ που έφυγε άουτ. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο Μάξουελ είχε ευκαιρία με σουτ άουτ, όπως και ο Ραμπιό που είδε τον Μπουτέλ να αποκρούει μετά το φάουλ του Ιμπραΐμοβιτς στο τείχος.

Oλα μηδέν...

Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχασε η Νις, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Λοριάν εκτός έδρας! Είχε την κατοχή, τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όχι όμως και την ουσία για κάτι περισσότερο. Κακό το α' μέρος, με τις δυο ομάδες να αποφεύγουν τα ρίσκα και τις φάσεις μπροστά από τις δυο φάσεις να είναι ελάχιστες. Στην επανάληψη, η Νις ήταν πιο επιθετική και είχε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο για να σκοράρει. Στο 57' ο Γουάλισον και στο 62' ο Μεντί βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Λεκόμτ κράτησε το μηδέν! Η Λοριάν ανέβασε ρυθμό μετά το 70', όμως ο πρώτος της σκόρερ, Μουκαντζό σε δυο περιπτώσεις δεν έκανε το κάτι παραπάνω!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα