Ελευθερόπουλος: «Μπορεί την άνοδο ο Βόλος»

Νίκος Τσιώκος
Ελευθερόπουλος: «Μπορεί την άνοδο ο Βόλος»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στάθηκε στο καλό παιχνίδι που έγινε στην Κομοτηνή και στις ευκαιρίες που έδωσε, ενώ πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Στο παιχνίδι και στις ευκαιρίες που έδωσε στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και πως αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια. «Με τον Σούλη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από τον Κορυδαλλό, θα συμφωνήσω μαζί του.

Χάρηκα πολύ γιατί έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου κυνηγάει την άνοδο και εμείς κυνηγάμε κάθε βαθμό για την σωτηρία. Δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν είχανε καθόλου χρόνο συμμετοχής, και δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα.

Θεωρώ πως υπήρχε γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις και σκοπιμότητες και πιστεύω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Από εκεί και πέρα, να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου γιατί ο Βόλος είναι ωραία πόλη, ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια ομάδα και έχει κόσμο που την αγαπάει πολύ όπως και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Χάρηκα πολύ γιατί είδα κάποια παιδιά που συνεργάστηκα πέρυσι και με τον Σούλη ο Ολυμπιακός πιστεύω μπορεί την άνοδο και αξίζει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία για καιρό», είπε ο τεχνικός του Πανθρακικού.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα