Με Μαχαμάτ ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Με Μαχαμάτ ο Πλατανιάς

bet365

Με τον Μαχαμάτ να επιστρέφει στην αποστολή, μετά από ένα μήνα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πλατανιάς για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μέσα και οι Τσιμότζι, Ζίκο, ξεκουράζει παίκτες ο Παράσχος.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια (2/12 16:00) ολοκλήρωσε την Τρίτη (1/12) ο Πλατανιάς. Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο Μάλεμε, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριέλαβε για πρώτη φορά, ύστερα από ένα μήνα, και τον Μαχαμάτ, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνος συμμετοχής. Αντίθετα, αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες και άφησε εκτός τους Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Μενδρινό, Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς, ενώ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκνιάτιτς, Γιακουμάκη.

Από εκεί και πέρα, πλην του Μαχαμάτ, πήρε στην αποστολή τον Τσιμότζι, καθώς και δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Ο λόγος για τον 19χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Κασωτάκη και τον 18χρονο μέσο Ρενάτο Ζίκο. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κασωτάκης, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Τσιμότζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ζίκο, Ράμος, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ντίνας, Πάγκαλος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα