Ομάδα της Premier League για Μπερμπάτοφ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ομάδα της Premier League για Μπερμπάτοφ

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι στο στόχαστρο ομάδας της Premier League. Τι ακριβώς συμβαίνει, τι ρόλο παίζει ο μάνατζερ του…

Ο Εμίλ Ντάντσεφ ήταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη στο «Μακεδονία Παλλάς» πριν από τον αγώνα με την Καμπάλα, όπου η αλλαγή του Βούλγαρου επιθετικού και τα όσα ακολούθησαν δημιούργησαν αρκετούς συνειρμούς και αποτέλεσαν αιτία για αρκετά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ.

Ο Ντάντσεφ δεν είναι τυχαίος μάνατζερ, στην ποδοσφαιρική πιάτσα έχει καλό όνομα κι ασφαλώς δεν θα πολυασχολήθηκε με τις πρώτες φήμες που ήθελαν τον επί 20 χρόνια φίλο και συνεργάτη του να διαπραγματεύεται με ομάδα από το Περού.

Όμως, το σενάριο και το ρεπορτάζ βουλγαρικής ιστοσελίδας έχει αρκετή δόση αλήθειας. Ο Μπερμπάτοφ συνεχίζει και έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Αγγλία εξ ου και το ενδιαφέρον ομάδας από την Πρέμιερ Λιγκ.

Η κρούση έχει γίνει απευθείας στον Εμίλ Ντάντσεφ, ο οποίος δεν προχώρησε σε καμία επιβεβαίωση ή διάψευση. «Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είναι από το μέσο της βαθμολογίας και κάτω», γράφουν οι Βούλγαροι που επίσης δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο και απλά κάνουν υποθέσεις. «Η Μπόρνμουθ ήταν μια ομάδα της Αγγλίας που έδειξε το καλοκαίρι ενδιαφέρον για τον Μπερμπάτοφ», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ένα ακόμη λεπτό σημείο είναι η στάση του ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Βούλγαρος σούπερ σταρ να μην έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα, μπορεί να μην έχει αποδώσει στο γήπεδο σύμφωνα μ' αυτά που μπορεί βάσει της ποδοσφαιρικής αξίας, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν αφήνεις τόσο εύκολα ένα τέτοιο μεγάλο όνομα να αποχωρήσει πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Αυτό τονίζουν χαρακτηριστικά και οι Βούλγαροι, που έχει αποδειχθεί ότι είναι αρκετά κοντά στο περιβάλλον του συμπατριώτη τους και γνωρίζουν πολλά περισσότερα πράγματα γύρω από τις κινήσεις του.

 

Τελευταία Νέα