Τώρα παίζεις μπάλα και κερδίζεις iPad! (pics)

Gazzetta team
Τώρα παίζεις μπάλα και κερδίζεις iPad! (pics)

bet365

Μοναδική εφαρμογή που σε βοηθάει να οργανώσεις 5x5 με τους κολλητούς σου και σου χαρίζει και iPad! Βάλε κι ένα γκολάκι στον αγώνα και... καλά Χριστούγεννα!

Φαντάσου τα Χριστούγεννα που έρχονται, (μιας και μεγάλωσες πια και δεν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη) να ξυπνήσεις ένα πρωί και να σου έρθει ένα δώρο! Και όλο αυτό γιατί; Γιατί σου αρέσει να παίζεις μπάλα με τους φίλους σου!

Τι σημαίνει αυτό; Όσο περισσότερο παίζεις μπάλα τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις ένα iPad mini! Υπάρχει κάποιο γήπεδο που να κληρώνει iPad; Όχι φυσικά! Αλλά μπορείς να το κερδίσεις παίζοντας σε όποιο γήπεδο θέλεις!

Μια νέα δωρεάν εφαρμογή ήρθε για να σας λύσει τα ….. πόδια!

Κατεβάζεις στο smartphone σου την εφαρμογή PLAYR και κλείνεις τον επόμενο σου αγώνα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή για smartphones, που επιτρέπει στους χρήστες της να ψάξουν το γήπεδο που θέλουν, στην ημέρα και ώρα που θέλουν και στην περιοχή που θέλουν. Η εφαρμογή θα τους δείξει άμεσα όλα τα διαθέσιμα γήπεδα, με φωτογραφίες, βαθμολογίες γηπέδων, τις διάφορες παροχές του κάθε γηπέδου και φυσικά την τοποθεσία του γηπέδου στο χάρτη! Τέλος, θα σου δώσει και τη δυνατότητα να tagάρεις τους φίλους σου στο Facebook αλλά και στο Viber και στο Whatsapp για να μπορείτε να συννεοηθείτε όλοι μαζί!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το γήπεδο που σε εξυπηρετεί και η κράτηση ‘’περνάει’’ αυτόματα στον ιδιοκτήτη των γηπέδων! Αυτό ήταν! Απλά πας και παίζεις, χωρίς να ψάχνεις τηλέφωνα, χωρίς να ψάχνεις που διάολο είναι αυτό το γήπεδο, και χωρίς να παρακαλάς να έχει διαθεσιμότητα το καταραμένο γήπεδο που επιτέλους βρήκες μετά από 10 λεπτά στο Google!

Μπήκαμε στο get.playrapp.com και είδαμε οτι ‘’τρέχει’’ διαγωνισμός για όλους όσους παίξουν μέσω του PLAYR όπου μπορούν να κερδίσουν ένα iPad!

Για κάθε αγώνα που παίζεις προσθέτεις και μια συμμετοχή σε κλήρωση που θα γίνει μετά τα χριστούγεννα για ένα ολοκαίνουργιο iPad mini!

Τι περιμένεις λοιπόν; Κατέβασε το PLAYR, κάνε κράτηση, παίξε με τους φίλους σου και κέρδισε ένα iPad! Τόσο απλά!

Όροι διαγωνισμού στο http://get.playrapp.com/contest

Περισσότερες πληροφορίες στο http://get.playrapp.com

 

Τελευταία Νέα