Τι δούλεψε ο Πογιέτ! (gTV)

Τι δούλεψε ο Πογιέτ! (gTV)

Γιώργος Τσακίρης
Τι δούλεψε ο Πογιέτ! (gTV)

bet365

Το gazzetta.gr βρεθηκε στα Σπάτα στην προπόνηση της ΑΕΚ και σας μεταφέρει τα πάντα απ όσα δούλεψαν οι «κιτρινόμαυροι», αλλά και το τετ α τετ του Πογιέτ με τον Μπουονανοτε. Τι είπε ενόψει Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Πανελευσινιακό για το Κύπελλο και ο Γκουστάβο Πογιέτ προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά την κατάρτηση της ενδεκάδας. Η δυναμικότητα του αντιπάλου δίνει την δυνατότητα στον Ουρουγουανό τεχνικό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά την φετινή σεζόν.

Οι προθέσεις του τεχνικού της ΑΕΚ φάνηκαν στην προπόνηση της Τρίτης. Το τεχνικό επιτελείο έκανε δίτερμα με ομάδες των οκτώ με τους Σοϊλέδη και Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο να παίρνουν θέση στην άμυνα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ο Βασιλαντωνόπουλος. Όσον αφορά τον Μπακάκη, αναμένεται κατά την διάρκεια του ματς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στο κέντρο μια πιθανή τριάδα μπορεί να είναι με Κορδέρο, Ανδρεόπουλο και Φαγιέ στην μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση οι Πλατέλλας και Μπουονανότε θα είναι στο πλευρό του Τζιμπούρ ο οποίος θα ξεκινήσει βασικός σε μια προσπάθεια να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του.

Πογιέτ: «Και τώρα Κύπελλο»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει του αγώνα με τον Πανελευσινιακό τόνισε στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια για την νίκη. είδα αρκετά πράγματα που ήθελα. Είμαι χαρούμενος γιατί περιορίσαμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο ματς. Συνεχίζουμε παρακάτω, έχουμε ματς Κυπέλλου, στο οποίο θέλω να δω μερικά πράγματα».

Τετ α τετ Πογιέτ με Μπουονανοτε

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Γκουστάβο Πογιέτ είχε ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τα είπε για αρκετή ώρα με τον Αργεντινό άσο με τον διάλογο των δύο ανδρών να ξεπερνάει τα πέντε λεπτά με τον Πογιέτ να προσπαθεί να εξηγήσει και να δείξει κάποια πράγματα στον Μπουονανότε που αφορούν τόσο για την εμφάνισή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και για την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα