Με αλλαγές ο Ηρακλής

Με αλλαγές ο Ηρακλής

bet365

Τις απαραίτητες ανάσες θα δώσει ο Νίκος Παπαδόπουλος στο ματς Κυπέλλου του Ηρακλή με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ώρα Κυπέλλου για τον Ηρακλή, που το απόγευμα θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο, με στόχο την νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Μπορεί στον «Γηραιό» να θέλουν το τρίποντο, μετά και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη αγωνιστική, όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δώσει τις απαραίτητες ανάσες σε παίκτες που μέχρι σήμερα έχουν... τραβήξει κουπί. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Χουάντερσον, Βέλλιος, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Μακρής, Πασάς, όπως και ο Κάσσος. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δούμε και ακόμα περισσότερους βασικούς εκτός ενδεκάδας, αλλά στον πάγκο σε... ετοιμότητα για να μπουν να βοηθήσουν αν το ματς στραβώσει.

Ο Ηρακλής ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο κόντρα στην Αναγέννηση απόψε στη Θεσσαλονίκη, με τον άσο να βρίσκεται σε απόδοση 1.30 στη Vistabet.

Η αποστολή:
Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα