Τσίμιροτ: «Μεταγραφή» μετά από 2,5 μήνες

Τσίμιροτ: «Μεταγραφή» μετά από 2,5 μήνες

Σταύρος Σουντουλίδης
Τσίμιροτ: «Μεταγραφή» μετά από 2,5 μήνες

bet365

Με μόλις 24 λεπτά συμμετοχής ο Γκόικο Τσίμιροτ φαίνεται να επιστρέφει στη δράση ύστερα από σχεδόν 2,5 μήνες απουσίας…

Μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι με το κόστος της να ανέρχεται σε 1,3 εκατ. ευρώ, ο Βόσνιος μέσος στάθηκε άτυχος, καθώς με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα τραυματίστηκε και μάλιστα σοβαρά στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη.

Ήταν 23 Αυγούστου όταν ο Τσίμιροτ, μετά από μόλις 24 λεπτά συμμετοχής όπου ίσα ίσα πρόλαβε να κάνει μια τελική προσπάθεια, τέσσερις πάσες και δύο λάθη, υπέστη βαριά θλάση β’ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και α’ βαθμού στον λαγονοψοΐτη.

Η αρχική διάγνωση του ιατρικού τιμ ήταν για απουσία 6-8 εβδομάδων, αλλά στην πράξη αποδείχθηκε, ότι ο νεαρός Βόσνιος χαφ χρειαζόταν μεγαλύτερο διάστημα για να αναρρώσει πλήρως και να είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, παραδέχθηκε ότι πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του Γκόικο Τσίμιροτ στα γήπεδα και αυτό μπορεί να γίνει την Πέμπτη στον αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα