«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα»

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα»

Gazzetta team
«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα»

bet365

Σοκαρισμένοι από την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση και ρωτούσαν για το αν μπορεί να μειωθεί έστω η ποινή.

Σύμφωνα με τη Live Sport, οι παλαιότεροι παίκτες της ομάδας έχοντας εμπειρία από το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν πιο υποψιασμένοι, αλλά όχι και οι ξένοι παίκτες που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος έλεγε, «Αυτά δεν είναι σοβαρά, δεν γίνεται να συμβαίνουν» και ρωτούσε αν υπάρχει περίπτωση να αναιρεθεί η ποινή.

Οι παίκτες απευθύνονταν στους Βόκολο και Σαραβάκο προκειμένου να πάρουν απαντήσεις, αλλά τα νεότερα αναμένονται εντός της Τρίτης (1/12), όταν και θα ενημερωθούν επίσημα για τις εξελίξεις της επόμενης μέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα