Βλέπει Κουέκε η ΑΕΚ

Gazzetta team
Βλέπει Κουέκε η ΑΕΚ

bet365

Παρά την επιστροφή του Ραφίκ Τζιμπούρ, η ΑΕΚ φαίνεται αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το χειμώνα και φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Λέοναρντ Κουέκε.

Όπως αναφέρει το Goal, ο Καμερουνέζος φορ προτάθηκε στην Ένωση και οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης. Ο 28χρονος επιθετικός είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Ρίζεσπορ τα τελευταία 2,5 χρόνια έχοντας 31 γκολ σε 66 ματς, 8 εκ των οποίων στις 13 φετινές του εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο ύψους 1,88μ. στράικερ, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει την επόμενη σεζόν, έχει περάσει από αρκετές ομάδες, μετακομίζοντας από την πατρίδα του στο Ιράν για μία διετία και από εκεί στη Σλοβακία, πριν δοθεί ως δανεικός από την Ντουνάζσκα Στρέντα σε Άιντραχτ και Ένεργκι Κότμπους στην Bundesliga. Τελευταία του ομάδα πριν βρεθεί στη γειτονική χώρα, ήταν η Σπάρτα Πράγας. Είναι 20 φορές διεθνής και μετρά 3 γκολ με το εθνόσημο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα