Μαντσίνι: «Βούτηξε ο Καγεχόν»

Gazzetta team
Μαντσίνι: «Βούτηξε ο Καγεχόν»

bet365

Εκνευρισμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις και ειδικά την πρώτη κίτρινη κάρτα στον Γιούτο Ναγκατόμο, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Ο Ναγκατόμο πήρε δεύτερη κίτρινη για ένα σχεδόν φάουλ στον Άλαν. Η κάρτα στον Καγεχόν ήρθε επειδή έπεσε για φάουλ. Είμαι απογοητευμένος, γιατί δεν θέλω να ακούω ψέμματα μετά το ματς» δήλωσε εκνευρισμένος ο τεχνικός των «νερατζούρι», προσθέτοντας: «Ο Καγεχόν βούτηξε. Φαίνεται σαν να τον χτυπάει τρακτέρ! Παίζουμε ποδόσφαιρο. Ούτε πινγκ πονγκ, ούτε μπάσκετ. Δεν μπορείς να δείχνεις κάρτα σε αμυντικό για ένα φάουλ στο μισό του αντιπάλου στο 40ό λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ναγκατόμο θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στο δεύτερο φάουλ, αλλά δεν άξιζε την πρώτη κίτρινη».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην αντίδραση της Ίντερ στο τελευταίο μισάωρο: «Το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Η Νάπολι είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι, αλλά καταστράφηκε. Είναι δύσκολο να σχολιάσω, αλλά το γεγονός ότι αντιδράσαμε με κάνει να ζυγίζω αρκετά πράγματα. Παίξαμε καλά και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε και να ξεκινήσουμε από την αρχή».

 

SERIE A Τελευταία Νέα