Μυστακίδης: «Αφιερωμένο εξαιρετικά»

Απόστολος Παγώνης
Μυστακίδης: «Αφιερωμένο εξαιρετικά»

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην νίκη ψυχολογίας επί της Καλλονής, αλλά και στο άγχος που είχε η ομάδα μέχρι να κατακτήσει το τρίποντο.

Μπήκε στο παιχνίδι, έδωσε φρεσκάδα στην μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με άψογο πλασέ. Ο λόγος για τον Γιάννη Μυστακίδη , ο οποίος στάθηκε στις δηλώσεις του στην σημασία που έχει η νίκη για την συνέχεια της σεζόν, λέγοντας αναλυτικά: «Ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος τα καταφέραμε. Βάλαμε το πρώτο γκολ, μετά μας ισοφάρισαν με το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, καταφέραμε να προηγηθούμε και πανηγυρίσουμε μία νίκη γοήτρου που χρειαζόμασταν πάρα πολύ και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι γιατί ψάχναμε τα πατήματα μας τόσο καιρό, ήμασταν άτυχοι και αυτό μας έκανε λίγο να αγχωθούμε αλλά στο τέλος πήραμε τους τρεις πόντους και είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι».

Για την συνέχεια κι αν αυτή η νίκη θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα του ΠΑΟΚ είπε τα εξής: «Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε ανάλογη συνέχεια με καλά αποτελέσματα. Όλα τα παιδιά βοηθάνε για αυτό μας χρησιμοποιεί ο προπονητής. Εγώ προπονούμαι σκληρά και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνομαι καλύτερος».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ είπε: «Θέλω να αφιερώσω το σημερινό γκολ στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο, που τον θέλουμε και στα καλά και στα άσχημα δίπλα μας. Ο προπονητής με πιστεύει, εγώ έγινα καλύτερος παίκτης και θέλω να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα να παίρνει αποτελέσματα. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε μέρα στις προπονήσεις» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα