Θεοδωρίδης: «Χάσαμε δικό μας ματς»

Νίκος Τσιώκος
Θεοδωρίδης: «Χάσαμε δικό μας ματς»

bet365

Ο Θαλής Θεοδωρίδης τόνισε ότι η Καλλονή έχασε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια της και στάθηκε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, στην πίεση που άσκησε η ομάδα του και στην ήττα της Καλλονής αναφέρθηκε ο Θαλής Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης τόνισε ότι οι νησιώτες έχασαν ένα ματς που ήταν δικό τους με βάση την εικόνα αυτού.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, που ήταν δικό μας και βάσει κυκλοφορίας και βάσει τακτικής και βάσει ευκαιριών. Αν δεν βάλεις γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Πιέσαμε πολύ τον ΠΑΟΚ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τον φέραμε σε δύσκολη θέση, αλλά η ποιότητα που έχουν τους έφερε σε θέση να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. «Θέλαμε μία νίκη για την ψυχολογία και για να πιστέψουν οι παίκτες ότι μπορούν να κερδίσουν και στα μεγάλα ματς, όπως ήταν και αυτό με τον ΠΑΟΚ. Δεν τα καταφέραμε και τώρα θα συνεχίσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή», ήταν το σχόλιό του.

Στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε ότι οι παίκτες του είναι μαχητές και πως δεν έχει κριθεί η παραμονή. «Είναι ένα σκληρό και άδικο αποτέλεσμα για εμάς. Υπάρχουν ματς που μας γυρίζει την πλάτη η τύχη. Όταν χάνεις 15 ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ με τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ έχει ορισμένους παίκτες με ποιότητα που κάνουν τη διαφορά. Πιέσαμε ψηλά μετά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Δεν τα παρατάμε, είμαστε μαχητές. Αν δείτε τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα, θα διαπιστώσετε ότι δυσκολεύουμε τους αντιπάλους. Δεν έχει κριθεί η παραμονή, έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα