Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ για τη «Χρυσή Μπάλα»! (poll)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ για τη «Χρυσή Μπάλα»! (poll)

bet365

Οι τρεις που θα... μονομαχήσουν για τη «Χρυσή Μπάλα» του 2015, θα είναι οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ, όπως έγινε γνωστό ενόψει της εκδήλωσης της 11ης Ιανουαρίου του νέου έτους!

Το ... «MSN» σπάει για ένα γράμμα, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπαίνει ανάμεσα στους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες για να διεκδικήσει την ανώτατη ατομική διάκριση της χρονιάς!

Ο κάτοχος των τελευταίων δύο βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», όσο κι αν το τρέχον έτος δεν ήταν τόσο θετικό για εκείνον όσο για τους δύο αστέρες των «μπλαουγκράνα», που τον περασμένο Μάιο πανηγύρισαν το τρεμπλ με το καμάρι της Βαρκελώνης και φέτος «διασύρουν» κάθε αντίπαλο που βρίσκεται στο πέρασμά τους.

Ο Αργεντινός «μάγος» της Μπαρτσελόνα, έχει χάσει δύο μήνες από τη φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, όμως, στο πρώτο μισό του 2015 έκανε... παπάδες και οδήγησε την ομάδα του Λουίς Ενρίκε σε τρεις τίτλους, παρέα με τους Σουάρες και Νεϊμάρ.

Ο τελευταίος, φέτος κάλυψε επάξια το κενό του Μέσι, είναι ο πρώτος σκόρερ των Καταλανών στο πρωτάθλημα και συνεχίζει μαζί με τους δύο καλούς του φίλους και εκπληκτικούς συμπαίκτες να ... μη λογαριάζει από άμυνες.

Όσον αφορά τους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για το 2015, εκεί «κονταροχτυπιούνται» οι Πεπ Γκουαρντιόλα που βρίσκεται στην «κεφαλή» της... τρομερής ποδοσφαιρικής μηχανής με το όνομα, Μπάγερν Μονάχου, ο Λουίς Ενρίκε για τους λόγους που έχουν αναφερθεί ούτως ή άλλως στην εκπληκτική παρουσία της Μπαρτσελόνα μέσα στο έτος, ενώ, η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα από τη Χιλή, βάζει και τον Χόρχε Σαμπάολι στις τρεις υποψηφιότητες.

Οι υποψήφιοι για το καλύτερο γκολ:

Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα, για το γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα, για το γκολ στον τελικό του Κυπέλλου με τη Μπιλμπάο)

Γουέντελ Λίρα (Goianesia για το ανάποδο ψαλιδάκι στη Βραζιλία)

Οι υποψηφιότητες για την καλύτερη παίκτρια της χρονιάς:

Κάρλι Λόιντ (ΗΠΑ)

Άγια Μιγιάμα (Ιαπωνία)

Σίλια Σάσιτς (Γερμανία)

Οι υποψηφιότητες προπονητών στο γυναικείο ποδόσφαιρο:

Τζιλ Έλις (ΗΠΑ)

Μαρκ Σάμπσον (Αγγλία)

Νόριο Σάσακ (Ιαπωνία)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα