Θλίψη για τον μικρό Αλέξη

Θλίψη για τον μικρό Αλέξη

Gazzetta team
Θλίψη για τον μικρό Αλέξη

bet365

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα να βρεθεί στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, έχασε την μάχη με τον θάνατο.

Ο μικρός Αλέξανδρος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν μέσω της γνωστής εκπομπής «Πάμε Πακέτο» είχε πραγματοποιήσει το όνειρό του να παρακολουθήσει από κοντά τον Ολυμπιακό και να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη στον Ολυμπιακό τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος ήταν παιδί με ειδικές ανάγκες, δεν βρίσκεται πια στην ζωή χάνοντας την μάχη με τον θάνατο. Ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς γνωστοποίησε την δυσάρεστη είδηση με την εξής ανάρτηση.

«Σε ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής. Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε. Και ξέρουμε ότι θα βλέπεις όλα τα ματς του Θρύλου μας ΟΡΘΙΟΣ απο τη Θύρα 7 των ουρανών...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα