Πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Βάργκας

Πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Βάργκας

Θοδωρής Βασίλης
Πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Βάργκας

bet365

Με πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Βενεζελουάνος άσος.

Ο Ρόναλντ Βάργκας είχε κρεμάσει την ΑΕΚ με την ανόητη αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (ήττα 1-0 της Ένωσης) και ο Βενεζελουάνος άσος απολογήθηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η απόφαση της ΑΕΚ ήταν η επιβολή προστίμου ύψους 12.000 ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει δημόσια συγγνώμη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ο Ρόναλντ Βάργκας απολογήθηκε ενώπιον του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και η διοίκηση της ομάδας του επέβαλλε πρόστιμο 12.000 ευρώ για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την τιμωρία του και δήλωσε στο σάιτ της ομάδας: «Το ζητούμενο για εμένα δεν είναι το πρόστιμο το οποίο μου επιβλήθηκε, αλλά η ζημιά που προκάλεσα στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και κυρίως η πίκρα στους φιλάθλους μας από την αποβολή μου. Η απολογία μου και η ειλικρινής μεταμέλειά μου απευθύνεται σε όλο το κλαμπ, όπως και η υπόσχεσή μου για αποφυγή τέτοιων λαθών στο μέλλον ταυτόχρονα με την επιστροφή μου στην κοινή προσπάθεια της ομάδας για την εκπλήρωση των στόχων της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα