Οι αριθμοί του Καλλονή - ΠΑΟΚ

Οι αριθμοί του Καλλονή - ΠΑΟΚ

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα με τρία γκολ είχε «εκτελέσει» πέρσι την Καλλονή. Φέτος, πάντως, είναι δανεικός στο Αζερμπαϊτζάν…

Η Καλλονή υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague και η μικρή προϊστορία είναι σε ασπρόμαυρο φόντο.

Ο «Δικέφαλος» μετράει 3 νίκες και μία φορά (πέρσι στην Τούμπα) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Πιο αναλυτικά:

#4 συναντήσεις έχουν μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ με την Καλλονή και έχουν συναντηθεί σε τρία διαφορετικά γήπεδα. Τα δύο ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει στην Τούμπα (1 νίκη – 1 ισοπαλία), ενώ η Καλλονή έχει υποδεχθεί τον Δικέφαλο την πρώτη χρονιά στη Νέα Σμύρνη (2-5 o ΠΑΟΚ) και μια στην φορά στη Λέσβο (1-2 νίκη ΠΑΟΚ).

#5 γκολ είχε σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με γηπεδούχο την Καλλονή που έγινε στη Νέα Σμύρνη στις 15 Δεκεμβρίου 2013. Δύο γκολ σημείωσε οΔημήτρης Σαλπιγγίδης και από ένα οι Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς. Για την ομάδα της Λέσβου είχαν σκοράρει οι ΠερόνεΜανούσος. Η προηγούμενη φορά που είχε σημειώσει ο ΠΑΟΚ πέντε γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα ήταν στις 28 Μαΐου 2000 στο Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 0-5 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν.

#3 γκολ είχε σημειώσει την περσινή σεζόν εναντίον της Καλλονής ο Φακούντο Περέιρα που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ του Δικεφάλου στα δύο παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης. Σκόραρε τόσο στο 1-1 της Τούμπας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όσο και στην έναρξη του δεύτερου γύρου, στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1.

#Η εκτός έδρας αναμέτρηση στο νησί, ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ως φιλοξενούμενος στο Δημοτικό γήπεδο της Μυτιλήνης σε επίσημο ματς, ενώ το έχει χρησιμοποιήσει και ο ίδιος για αγώνα που ήταν τιμωρημένη η έδρα του και υποδέχθηκε εκεί την Παναχαϊκή στις 23 Απριλίου 2000 (1-1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα