Χαμόγελα και Κύπελλο

Χαμόγελα και Κύπελλο

Θοδωρής Βασίλης
Χαμόγελα και Κύπελλο

bet365

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΚ και πλέον τα χαμόγελα επέστρεψαν μες τον Ράφιν Τζιμπούρ να δείχνει πόσο πολύ έλειψε από την ομάδα.

Πριν την διακοπή και μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης το κλίμα στην ΑΕΚ δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Όλοι στην Ένωση ευελπιστούσαν ότι το βατό πρόγραμμα που ακολουθούσε θα τους έδινε την δυνατότητα να επανέλθουν και όπως φαίνεται τα κατάφεραν.

Δύο συνεχόμενες νίκες και άνοδος στην δεύτερη θέση με την ομάδα να δείχνει καλό πρόσωπο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Πογιέτ είχαν τον απόλυτο έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό χωρίς να απειληθούν καθόλου από τον αντίπαλό τους.

Τα ευχάριστα δεν σταμάτησαν εδώ αφού ο Πογιέτ είδε τον Ράφικ Τζιμπούρ να επανέρχεται και να δείχνει ότι με την ποιότητά του μπορεί να ανεβάσει την ομάδα δίνοντας πολύτιμες λύσεις σε μια θέση που η ομάδα πονάει από την αρχή της σεζόν.

Και τώρα Κύπελλο

Μετά το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο Κύπελλο και στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό (ΟΑΚΑ, 17:15). Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα δίνοντας ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Κρίσιμη συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ

Τέλος, την Δευτέρα είναι η κρίσιμη συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ στο ΥΠΕΚΑ για το θέμα του γηπέδου. Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν οι εισηγήσεις για την περιβαλλοντολογική μελέτη σε μια προσπάθεια να πέσουν οι υπογραφές για την άδεια κατασκευής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα