Σιμόες: «Λυθήκαμε μετά το γκολ»

Gazzetta team
Σιμόες: «Λυθήκαμε μετά το γκολ»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες τόνισε ότι η ΑΕΚ είχε υπομονή στο παιχνίδι της και μετά το πρώτο γκολ κατάφερε να παίξει πιο ελεύθερα, φτάνοντας στην νίκη επί του Παναιτωλικού.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορούν οι παίκτες να προσαρμόζονται σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα μπορέσαμε και κερδίσαμε και συνεχίζουμε» δήλωσε ο Πορτογάλος χαφ στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Συνήθως όταν έρχονται τέτοιες ομάδες στην έδρα μας, περιμένουν, είναι κλειστές στην άμυνά τους και πρέπει να δημιουργήσουμε καταστάσεις εμείς. Αυτό που κάναμε, ήταν να έχουμε υπομονή, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και μόλις πετύχαμε το πρώτο γκολ, παίξαμε πιο επιθετικά».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν η ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει ένα σερί νικών με βάση το πρόγραμμά της, εξήγησε: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και παίζει για να κερδίζει σε κάθε ματς. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε την νίκη και όσο μεγαλύτερο γίνει το σερί τόσο το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα