Μαρσέιγ - Μονακό 3-3

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Μονακό 3-3

bet365

Εκπληκτικό ματς στη Μασσαλία, όπου η Μαρσέιγ συνεχίζει να μην κερδίζει, με την Μονακό να φεύγει με ισοπαλία 3-3.

Η Μασσαλία συνεχίζει να πληγώνει την Μαρσέιγ. Οι Φωκαείς και οι Μονεγάσκοι ξέχασαν να παίξουν άμυνα και το τελικό 3-3 στην ουσία δεν ευνοεί καμιά τους. Το παιχνίδι αποδείχθηκε εντυπωσιακό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με την πρώτη τους ευκαιρία και οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν με τη δική τους πρώτη. Στο 12’ μετά από παιδικά λάθη στην άμυνα της Μονακό, ο Αλεσαντρινί έκανε το 1-0 από κοντά, για να έρθει η απάντηση στο 18’. Φάουλ του Κοεντράο και ο Τουρέ από κοντά έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1!

Το ματς ήταν ανοιχτό από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον Μανταντά να βγάζει με τα πόδια το σουτ του Φαμπίνιο στο 30’ και το δεξί κάθετο δοκάρι του Σούμπασιτς να σταματάει τον Μπατσουάγι στο 36’! Τελικά, το επόμενο γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους, που στο 39’ έκαναν το 1-2 και πάλι με τον Τουρέ. Ο νεαρός μπακ έκλεψε την μπάλα μετά τη λάθος απομάκρυνση του Μανταντά, έπαιξε το 1-2 με τον Καρίγιο, έκανε πανέμορφη ενέργεια στην περιοχή, αδειάζοντας τον Ρέκικ και πλάσαρε εύστοχα!

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Γουάλας να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Μπατσουάγι στο 51’ και τον Βέλγο να βρίσκει δίχτυα δευτερόλεπτα αργότερα. Από το κόρνερ της προηγούμενης φάσης και απίστευτη αδράνεια της άμυνας των Μονεγάσκων ήρθε το 2-2, το οποίο όμως δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει για οφσάιντ. Στο 57’ ο Τουρέ έφτασε μία ανάσα από το χατ τρικ, όμως ο Μανταντά του είπε «όχι», ενώ από κόρνερ ο Έλντερσον έχασε μεγάλη ευκαιρία, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Το ματς συνέχισε να είναι… ροντέο, με τον Καρίγιο να παίρνει τη λάθος απόφαση και να κάνει κακό τελείωμα στο 65’, πριν ο Κοεντράο με… παράξενη κεφαλιά δώσει ξανά το προβάδισμα στη Μονακό στο 72’! Το τελικό 3-3 ήρθε στο 82’, όταν το σουτ του Οκάμπος από δεξιά κατέληξε σε ασίστ, με τον Νκουντού να κάνει την κούρσα στο δεύτερο δοκάρι και να νικάει τον Σούμπασιτς!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα