Χωρίζουν Βαλένθια – Νούνο

Χωρίζουν Βαλένθια – Νούνο

Γιώργος Καραμάνος
Χωρίζουν Βαλένθια – Νούνο

bet365

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με τη Marca, ο Πορτογάλος τεχνικός παραιτήθηκε από προπονητής των Νυχτερίδων.

Δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση από τη διοίκηση, αλλά η Marca θεωρεί δεδομένη την παραίτηση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο από τον πάγκο της Βαλένθια. Μάλιστα αυτή δεν ήρθε μετά την ήττα στη Σεβίλλη (1-0) το βράδυ της Κυριακής, αλλά έχει τεθεί από το πρωί της ίδια μέρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τηλεφώνησε στον ουσιαστικά ιδιοκτήτη του συλλόγου, τον Πέτερ Λιμ και του εξήγησε ότι δεν αντέχεται πλέον η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γενικότερα στο club. Σύμφωνα με τον Νούνο, από την πρώτη ημέρα τον έχουν στοχοποιήσει οι οπαδοί, που αξιώνουν σε κάθε ματς την απόλυση του.

Τελικά επιλέγει να αποχωρήσει από μόνος του, καθώς, όλο αυτό επηρεάζει αρνητικά όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την ομάδα σε κάθε τομέα. Ειδικά τους παίκτες του, μιας και η Βαλένθια έχει ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της φετινής Primera. Πάντως πέρσι ο Νούνο έστησε μία υπέροχη ομάδα που έπαιξε όμορφη μπάλα και κέρδισε την έξοδο στο Champions League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα