«Του Σίλβα την ομαδάρα...»

«Του Σίλβα την ομαδάρα...»

Αντώνης Σαούλης
«Του Σίλβα την ομαδάρα...»

bet365

Γιατί το ήθελε πολύ ο Σίλβα, οι παίκτες που γνώριζαν τι θα πετύχουν πριν το παιχνίδι και η συνέχεια ενός απίστευτου ρεκόρ.

Μπορεί να ήταν «κεκλεισμένων των θυρών» αλλά γράφτηκε ιστορία. Και οι φίλοι του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) την είδαν να γράφεται το βράδυ της Κυριακής. Ενα ασύλληπτο ρεκόρ που κρατούσε από την σεζόν 1966-67 και τον Ολυμπιακό του Μπούκοβι. Τότε που οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούσαν το πρωτάθλημα με 11 νίκες και η πορεία σταμάτησε στο Αιγάλεω (0-0). Μέχρι και τραγούδι έγινε. «Του Μπούκοβι την ομαδάρα, την λένε Ολυμπιακάρα».

Και φτάσαμε στο... σήμερα. 49 χρόνια μετά. Και πάλι ο Ολυμπιακός να ισοφαρίζει αυτό το ασύλληπτο ρεκόρ. Απλά αυτήν την φορά τα credits πηγαίνουν στον Μάρκο Σίλβα. Και το τραγούδι μπορεί ν' αλλάξει προς... τιμήν του. «Του Σίλβα την ομαδάρα». Και με σαφώς πιο δύσκολες συνθήκες. Γιατί ο Ολυμπιακός είχε ενδιάμεσα και τα πέντε παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ!

Εν τέλει το πέτυχε. Και μένει να δούμε τι θ' αποφασιστεί για το ντέρμπι που ματαιώθηκε ενώ το άλλο Σάββατο κόντρα στον Πανθρακικό μέσα στην Κομοτηνή θα μπορεί να κάνει το απόλυτο. Το «12 στα 12»!

Και φυσικά άπαντες στον σύλλογο ήταν ενήμεροι. Ο Μάρκο Σίλβα ήταν ενθουσιασμένος από το επίτευγμα του! Το είπε άλλωστε και στην συνέντευξη Τύπου. Το χάρηκε αρκετά ενώ και πριν το παιχνίδι ήξερε πόσο σημαντική μέρα θα μπορούσε να είναι η Κυριακή της 29ης Νοεμβρίου. To ήθελε πολύ. Να γίνει ο προπονητής που ισοφάρισε (και λογικά θα σπάσει) το απίθανο ρεκόρ του Μπούκοβι. Οπως φυσικά το ήξεραν και οι παίκτες.

Προ ημερών είχε αναφερθεί σε αυτό το ρεκόρ ο Ρομπέρτο (σε ισπανικό μέσο) αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες. Γνώριζαν ότι με μία νίκη θα γραφόντουσαν για πάντα στην ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και γι' αυτό το πανηγύρισαν λίγο περισσότερο στ' αποδυτήρια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα