Μπορντό - Καέν 1-4

Gazzetta team
Μπορντό - Καέν 1-4

bet365

Η Καέν σκόρπισε την Μπορντό με 4-1 και ανέβηκε και πάλι στη 2η θέση της Ligue 1.

Η εντυπωσιακή πορεία της Καέν συνεχίζεται. Η ομάδα του Γκαράνζ διέλυσε με 4-1 την Μπορντό και ανέβηκε και πάλι στη 2η θέση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 6’. Φάση διαρκείας στα καρέ των Γιρονδίνων, με τον Καρασό να βγάζει αρχικά το σουτ του Ροντλέν, όμως ο Μπεν Γιουσέφ πήρε το ριμπάουντ, για να κάνει το 0-1!

Οι καενέ είχαν τον έλεγχο μέχρι το ημίχρονο, με τους Σαντόμ και Ροντλέν να μην μπορούν να σκοράρουν και το 0-1 να παραμένει. Τα πάντα τελείωσαν νωρίς στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, τον Καρασό να λέει «όχι» στον Ροντλέν, όμως τελικά το 0-2 να έρχεται στο 56’. Ο Γάλλος γκολκίπερ έβγαλε το φάουλ του Ντελόρ, όμως έστειλε την μπάλα στον Ντα Σίλβα, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ για την Καέν. Στο 61’ ο Μπεσάτ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντα Σίλβα έπιασε την κεφαλιά και παρά την προσπάθεια των Καρασό και Κοντέντο στη γραμμή, η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας, για να πιστωθεί το γκολ στον τερματοφύλακα της Μπορντό… Οι Γιρονδίνοι είχαν καταρρεύσει και ο Ντελόρ το εκμεταλλεύτηκε, για να κάνει το 0-4 στο 77’! Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Ποκό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 90’ με τον Κριβέλι να κάνει από κοντά το τελικό 1-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα