«Κάναμε πολλά λάθη, χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση»!

«Κάναμε πολλά λάθη, χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση»!

Νίκος Αθανασίου
«Κάναμε πολλά λάθη, χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση»!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του στο Κορωπί, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν και κόστισαν και μίλησε για αναζήτηση αυτοπεποίθησης.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην εποχή Στραματσόνι με ήττα. Μια ήττα που ήρθε με κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή. Το πρωί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης και μεταξύ άλλων είπε:

«Κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και τα πληρώσαμε. Κάναμε και κάποια σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο, ένα δείγμα της δουλειάς που κάνουμε αυτό το διάστημα. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να βελτιωθούμε. Για αυτό ήρθα εδώ, για να δουλέψουμε και να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά αλλά και να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη. Θέλουμε αυτοπεποίθηση και αυτή θα έρθει μέσα από τις νίκες»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα