Σεντ Ετιέν - Γκινγκάμπ 3-0

Σεντ Ετιέν - Γκινγκάμπ 3-0

bet365

Ο Χαμουμά άνοιξε το σκορ, κέρδισε πέναλτι στη συνέχεια και η Σεντ Ετιέν επιβλήθηκε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το 3-0 της Γκινγκάμπ.

Η Σεντ Ετιέν ξαναμπήκε στο σωστό δρόμο μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χαμουμά επιβλήθηκε με 3-0 της Γκινγκάμπ, την οποία αδικεί το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κακό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Χαμουμά (2’, 7’), πριν οι φιλοξενούμενοι ισορροπήσουν και βρεθούν πιο κοντά στο γκολ. Ο Κοκό έχασε κλασική ευκαιρία στο 34’, ενώ ούτε ο Μπριάν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41’, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά στην επανάληψη. Το παιχνίδι άνοιξε, οι ομάδες έπαιξαν πιο επιθετικά και στο 50’ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή με το φάουλ του Ντεμπελέ. Και εκεί που οι παίκτες του Γκουβερνέκ έδειχναν να είναι πιο κοντά στο γκολ, ήρθε στο 52’ ο Χαμουμά να κάνει το 1-0. Βέβαια, το γκολ δε θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, καθώς ο Μοπέ, που του έδωσε την ασίστ ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, όμως το 1-0 ήταν γεγονός.

Στο 54’ ο Ρουφιέ έσωσε τους γηπεδούχους στο τετ α τετ με τον Μπριάν, που στο τέλος ήταν ο μοιραίος για την Γκινγκάμπ, πριν ο Λεσλ κάνει διπλή απόκρουση στις ισάριθμες προσπάθειες του Μονέ-Πακέ. Μετά από ένα νεκρό διάστημα, επιστρέψαμε στο θέαμα, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Ρου στο 70’ και στο 73’ εκείνη του Μπριάν να περνάει λίγο άουτ για την Γκινγκάμπ. Στο 78’ ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, όμως έκανε κάκιστο τελείωμα, ενώ τα πάντα τελείωσαν στο 86’.

Ο Λεβέκ ανέτρεψε τον Χαμουμά εντός περιοχής, ο διαιτητής Μπουκέ έδωσε το πέναλτι και ο Εϊσερίκ έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Στο 90’ οι στεφανουά έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Σαλ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, όμως βρήκαν και τρίτο γκολ στο 5’ των καθυστερήσεων. Πολύ ωραία ασίστ του Εϊσερίκ με τακουνάκι και ο Ρου έκανε το 3-0. Ο Μπριάν έχασε την τελευταία ευκαιρία στιγμές αργότερα και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα