Πλατανιάς - Βέροια 0-0

Νίκος Μαρούδας
Πλατανιάς - Βέροια 0-0

bet365

Το αήττητο σερί της Βέροιας συνεχίστηκε και στα Χανιά. Η «βασίλισσα» του Βορρά αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Πλατανιά και πλέον μετρά 12 βαθμούς μακριά από το σπίτι της!

Η Βέροια συνεχίζει να μένει αήττητη μακριά από το σπίτι της και ας μην σκοράρει! Πήρε το 0-0 από τον Πλατανιά και έβαλε έναν σημαντικό βαθμό στο σακούλι...

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιώργος Παράσχος, παρέταξε τον Πλατανιά με 4-2-3-1, έχοντας τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπανανά, Σελίν στο κέντρο της άμυνας και τους Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή, αμυντικοί μέσοι ήταν οι Γκνιάτιτς, Μουνάφο, με τους Μιλούνοβιτς και Ανγκούλο πιο μπροστά στις πτέρυγες. Πίσω από τον προωθημένο Γιακουμάκη βρέθηκε ο Μενδρινός.

Για την Βέροια, ο Γιώργος Γεωργιάδης, επέλεξε 4-2-3-1 με τον Πέρεθ κάτω από τα δοκάρια, τους Γιαννούλη, Μαλόν αριστερά και δεξιά στην άμυνα και τους Ετζενγκέλε, Όστοιτς στο κέντρο αυτης. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μπατιόν, Άρτσε, με τον Μαγέφσκι πίσω από τον προωθημένο Ναζλίδη και τους Γιουσούφ, Αμπντούν αριστερά και δεξιά στις πτέρυγες.

Ο Πλατανιάς την υπεροχή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά... Αυτό έφερε και τις δύο τελικές του Μιλούνοβιτς στο 5' και στο 10', οι οποίες όμως έφυγαν άουτ.

Στο 16' η Βέροια στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια, πέτυχε το γκολ με τον Ναζλίδη, ο οποίος όμως ήταν σε αντικανονική θέση όταν έγινε το σουτ του Άτσε, με τον επόπτη σωστά να σηκώνει το σημαιάκι...

Μόνο ματς δεν είδαμε...

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο... Αυτό γιατί, από το 20' και μετά είχαμε πολλές διακοπές για τραυματισμούς. Αρχικά η σύγκρουση του Σωτηρίου με τον Μπανανά στο 29', ενώ ο μεγάλος... χαμός έγινε στο 40', όταν ο Γκνιάντιτς έπεσε άτσαλα στο έδαφος πάτησε το πόδι του Μπανανά με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στον αστράγαλο.

Και ενώ φαινόταν πως δεν μπορεί να συνεχίσει, αλλαγή έγινε ο Σωτηρίου που είχε ξεχάσει πως είχε τραυματιστεί και ζαλιζόταν! Τελικά ο Γκνιάντιτς συνέχισε μόλις για 1 λεπτό πριν μπει ο Ντίνας, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Γιακουμάκη να χάνει ευκαιρία στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, με την δεύτερη στον Μιλούνοβιτς να φαίνεται πως υπάρχει παράβαση...

Ρυθμός για... ύπνο!

Ένα πάρα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο είδαμε στα Χανιά, ο Πλατανιάς και πάλι είχε τον έλεγχο, με την Βέροια να ψάχνει την κόντρα και να μην την βρίσκει. Φτάσαμε στο 68' για να δούμε την πρώτη τελική στην επανάληψη, όταν ο Ανγκούλο έκανε ένα σουτ το οποίο έφυγε άουτ.

Η Βέροια απάντησε στο 74' με την κεφαλιά του Κόλα που πέρασε άουτ, με τους γηπεδούχους όμως να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 76'. Συγκεκριμένα, ο Μουνάφο έκανε την σέντρα, ο Ανγκούλο πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά και είδε την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Πέρεθ!

Μεγάλη στιγμή είχε και η Βέροια όμως. Στο 82' ο Κόλα και πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ράμος πετάχτηκε και απομάκρυνε σε κόρνερ. Κάπως έτσι έμεινε αυτό το 0-0 που γρήγορα θα ξεχάσουμε...

MAN OF THE MATCH: Ο κόσμος που σηκώθηκε από τα σπίτια του και πήγε στα Περιβόλια να δει ποδόσφαιρο! Πραγματικά ήρωες οι θεατές της αναμέτρησης που κατάφεραν να δουν το παιχνίδι και στα 90' χωρίς να τους... πάρει ο ύπνος!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Μιλούνοβιτς ήταν και πάλι αρκετά κινητικός, μέσα στις φάσεις, είχε τις δικές του ευκαιρίες, αλλά ως εκεί. Δεν μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω για την ομάδα του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Πολύ κακό παιχνίδι για τον Ετζενγκέλε, ο οποίος τα βρήκε σκούρα με τον Γιακουμάκη και έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του με την φανέλα της Βέροιας.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν υπήρχε με τον ορισμό της λέξης, αλλά μπορούμε να πούμε πως την έκανε (και μάλιστα διπλή) ο Μπανανά! Άθελά του, είναι και στη φάση του τραυματισμού του Σωτηρίου, αλλά και σε αυτή του Γκνιάτιτς, αναγκάζοντας τον Παράσχο να κάνει διπλή αλλαγή στο 45'.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Αρκετά καλό ματς από τον Τριτσώνη και τους βοηθούς του. Σωστά δεν μέτρησε το γκολ της Βέροιας από τον Ναζλίδη που ήταν εκτεθειμένος, ενώ το μόνο λάθος που μπορεί να έχει γίνει είναι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο μαρκάρισμα που γίνεται στον Μιλούνοβιτς που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Πλατανιάς με αυτό τον βαθμό ανέβηκε στην έβδομη θέση και συνέχισε να έχει καλές εμφανίσεις. Από την άλλη η Βέροια έμεινε για ακόμα ένα ματς αήττητη εκτός έδρας, αλλά παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία, καθώς είναι στην 12η θέση.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Πλατανιάς): Σωτηρίου (45+1’ Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45+4’ Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65’ Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέβσκι (90+1’ Μαραγκός), Ναζλίδης (72’ Κόλα), Αμπντούν (61’ Μερεμπασβίλι), Γιουσούφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα