Τρίκαλα έτοιμα για άνοδο!

Τρίκαλα έτοιμα για άνοδο!

bet365

Ακόμα μία νίκη για τα Τρίκαλα, που μείωσε στο -4 από την κορυφή, μεγάλο διπλό για τον Αγροτικό, ακόμα μία νίκη για την Καλλιθέα.

Εργοτέλης - Αγροτικός Αστέρας 1-2

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να καθαρίσει ε΄να πολύ μεγάλο «διπλό» ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε του Εργοτέλη με σκορ 2-1 στο Ηράκλειο. Ο σύλλογος από τον Εύοσμο μπήκε… δαιμονισμένος στο παιχνίδι και κατάφερε να δείξει από την πρώτη στιγμή τα «δόντια» του.

Συγκεκριμένα, μόλις 45 δευτερόλεπτα από την σέντρα, ο Οικονόμου αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα, νίκησε τον Αθανασίου για να γράψει το 1-0. Αυτό… τάραξε τους Κρητικούς, που δε πατούσαν καλά και το πλήρωσαν. Λίγο αργότερα, στο 12’ συγκεκριμένα, ο Καραμπάς με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν την απάντηση και πίεσαν πολύ ψηλά, χωρίς, όμως να μπορούν να φανούν απειλητικοί. Το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν, με τον Ίνιατς να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό σκορ.

Εργοτέλης (Λαμπράκης): Αθανασίου, Στεφάνοβιτς, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούτρης, Αυγενικού, Κ. Καμαρά, Μπουρσέλης, Ντος Σάντος, Δωματάς, Παμλίδης.

Αγροτικός Αστέρας (Γεωργιάδης-Τσουκαλίδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Γέσιτς, Καραμπάς, Οικονόμου, Γιάντσης

Παναιγιάλειος - Καλλιθέα 0-3

Απέδρασε από το Αίγιο η Καλλιθέα, που επικράτησε τους Παναιγιάλειου με 3-0 και έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία στην σεζόν. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη ήταν πολύ καλά στημένη και πάλι, έπαιξε έξυπνα και κατάφερε να πάρει αρκετά εύκολα τους τρεις βαθμούς.

Αν και αυτός που πίεσε στα πρώτα λεπτά, ήταν ο γηπεδούχος Παναιγιάλειος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με δράστη τον Φράγκο στο 24ο λεπτό, μετά από πάσα του Μασένα. Μάλιστα, ο δημιουργός στην συνέχεια πήρε ρόλο εκτελεστή, αφού με τέρμα του Βραζιλιάνου στο 56’ οι Αθηναίοι έκαναν το 2-0 και απέκτησαν διαφορά ασφαλείας. Κερασάκι στην τούρτα, το γκολ του Πορκς λίγο πριν το τέλος, που ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Καλλιθέας με 3-0 μέσα στο Αίγιο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (66' Λινάρδος), Μίλιτς (66' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Ζουνίνιο (54' Σκαρτσίλας), Πέριτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουκτάρης, Λεβέντης, Πίκολο, Τσώνης, Γκίνη, Σταύρου, Μπέλης (64' Κατσικογιάννης), Μασένα (87' Αρναρέλλης), Φράγκος, Λουκάνοβιτς (71' Προκς).

Τρίκαλα - Χανιά 2-1

Ακόμα μία νίκη για την ομάδα των Τρικάλων, που αν και τα βρήκε σκούρα, επικράτησαν τελικά με 2-1 επί των Χανίων, σε ένα παιχνίδι που δεν ικανοποίησε με την εικόνα του τους περίπου 4.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή, όμως δε μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία. Αυτό άλλαξε στην επανάληψη και τότε οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς. Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν τα Χανιά, ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Μασάδο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Γιδόπουλος, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (75’ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (90+4’ Μακρίδης), Γκονζάλες (82’ Χαροντάκης).

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Ν. Νύκταρης (35’ Γκέσιος), Σαΐν (37’ Σάντερσον), Μπουζούκης (75’ Ρίκκα), Σταματής, Λίτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα