Παλέρμο - Γιουβέντους 0-3

Gazzetta team
Παλέρμο - Γιουβέντους 0-3

bet365

Η Γιουβέντους είναι εδώ! Τέταρτη διαδοχική της «Μεγάλης Κυρίας» που επικράτησε 3-0 στη Σικελία της Παλέρμο και πλησίασε την κορυφή!

Η Γιουβέντους ανεβάζει στροφές και πλέον απειλεί! Τεράστιο διπλό στη Σικελία 3-0 την Παλέρμο και τέταρτο σερί διπλό στο Ρέντσο Μπαρμπέρα! Η «Μεγάλη Κυρία» φωνάζει παρούσα τη σωστή στιγμή, μείωσε από την κορυφή και με την τέταρτη διαδοχική της νίκη απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει! Εξαιρετική ανασταλτικά, δεν άφησε τη Παλέρμο να απειλήσει, ενώ κατάφερε να μετατρέψει την ουσία της σε τρία τέρματα!

Κακό το α' μέρος, με τη Γιουβέντους να έχει το πάνω χέρι, την κατοχή μπάλας, όχι όμως και τον τρόπο για να φανεί απειλητική! Μια προβολή του Μάντζουκιτς στο 13΄ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η ομάδα του Αλέγκρι στο πρώτο μισάωρο! Στον αντίποδα, η Παλέρμο δεν είχε πρόβλημα ανασταλτικά, αλλά ούτε λύσεις και στην επίθεση. Η Γιουβέντους άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 30', σε δυο περιπτώσεις βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά... κόλλησε! Στο 34' ο Μπονούτσι από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 38' από σέντρα του Στουράρο ο Ντιμπάλα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Χαρακτηριστικό της αδυναμίας των φιλοξενούμενων να φτάσουν τη μπάλα στην επίθεση με προϋποθέσεις, είναι το γεγονός πως ο Μάντζουκιτς είχε τις λιγότερες επαφές (11) απ΄ όλους τους παίκτες στο γήπεδο!

Το ξεκίνημα στην επανάληψη ήταν διαφορετικό, αφού είχε γκολ! Στο 54' από ωραία σέντρα του Ντιμπάλα, ο Μάντζουκιτς εκμεταλλεύθηκε την άσχημη έξοδο του Σορεντίνο και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 3ο γκολ του στη σεζόν! Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αργεντίνος έχει συμμετοχή στα 9 από τα 20 φετινά γκολ της Γιούβε στη Serie A (6 γκολ, 3 ασίστ).

Η Γιουβέντους κράτησε εύκολα και με δυο χτυπήματα στο τέλος έφυγε από τη Σικελία με ένα μεγάλο διπλό! Στο 89' ο Πογκμπά (χάνει το ντέρμπι με Λάτσιο) έβγαλε ιδανικό στον Στουράρο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0! Το 3-0 έγινε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με ιδανικό τελείωμα του Ζάζα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα