Κοντρέρας: «Ο ΠΑΟΚ έχασε τη δύναμη της Τούμπας»

Κοντρέρας: «Ο ΠΑΟΚ έχασε τη δύναμη της Τούμπας»

Gazzetta team
Κοντρέρας: «Ο ΠΑΟΚ έχασε τη δύναμη της Τούμπας»

bet365

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν βλέπει να πηγαίνουν καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αν και θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του…

Ο Χιλιανός πρώην κεντρικός του «Δικεφάλου» αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα μάνατζερ, υποστηρίζει ότι «έχω πολλούς καλούς παίκτες με προοπτική που μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και να κάνουν καριέρα», αλλά μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για τις αδυναμίες της ομάδας.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου σε περίπτωση που σημειώσει ο Ιμόμπιλε το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση της Σεβίλλη με τη Βαλένθια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάπλο Κοντρέρας:

Για το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη σε αγώνα 5Χ5:

«Πλέον είμαι καλά. Ακολούθησα ένα πρόγραμμα θεραπείας και τώρα αισθάνομαι μια χαρά. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό το γεγονός και μπαίνω ξανά στην καθημερινότητα της ζωής μου».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην άμυνα:

«Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν έχει αδυναμίες μόνο στην άμυνα, έχει και στις άλλες γραμμές. Πρέπει να παίζει συνολικά καλά και όχι μόνο σε μία γραμμή της. Μόνο έτσι θα μπορέσει να πάει μπροστά. Το πιο αρνητικό, πάντως, είναι ότι δεν είναι, πλέον, δυνατός στην Τούμπα, μία από τις καλύτερες έδρες. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του.

Για τον κόσμο που λέει ότι λείπει ένας Κοντρέρας από την άμυνα:

«Τον ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, γιατί αυτό που λέει είναι μία αναγνώριση για μένα. Τότε ήμασταν ομάδα, ένα πολύ δυνατό σύνολο με καθοδηγητή τον Σάντος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε εκείνη την ομάδα και έζησα μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να έρθω στη Θεσσαλονίκη σύντομα».

Για τη συνεργασία του Λίνο με τον ΠΑΟΚ και αν σκοπεύει να συνεργαστεί και εκείνος με τον Δικέφαλο:

«Είναι πάρα πολύ καλό αυτό που συνέβη με τον Λίνο, γιατί ο ΠΑΟΚ αξιοποιεί έναν άνθρωπο που αγαπάει την ομάδα. Δεν έχω συνεργασία με κάποια ομάδα, αλλά εκπροσωπώ κάποιους παίκτες. Ακόμη, πάντως, δεν έχω κάνει κάποια πρόταση στον ΠΑΟΚ. Όταν έρθω Θεσσαλονίκη σκοπεύω να μιλήσω με τον κ. Άρνεσεν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα