Κλοπ: «Δεν έχω κάποια συμφωνία με την Ντόρτμουντ»

Κλοπ: «Δεν έχω κάποια συμφωνία με την Ντόρτμουντ»

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με την Ντόρτμουντ για να μην αγοράσει παίκτες από εκεί!

Αν θέλει παίκτες από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Γίργκεν Κλοπ, τότε μπορεί να αγοράσει! Τόσο απλό είναι... Ο Γερμανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ αυτού και του πρώην συλλόγου του, ενώ είπε ότι δεν μπορεί μια ομάδα να αγοράσει πολλά ακριβά ονόματα.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου σε περίπτωση που σημειώσει ο Ιμόμπιλε το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση της Σεβίλλη με τη Βαλένθια.

Συγκεκριμένα είπε ο Κλοπ:

«Δεν έχω κάποια συμφωνία με την Ντόρτμουντ. Άκουσα κάτι σχετικά με μία συμφωνία αλλά όχι.

Ετσι, αν θέλουμε μία μάχη (με Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι)... μπορούμε να πληρώσουμε 100, αυτοί μπορούν 120. Είναι μια τρελή αγορά όταν αρχίσεις να το κάνεις αυτό.

Υπάρχουν τόσες μητέρες στον κόσμο που έχουν λαμπρούς γιους, οπότε δεν πας πάντα να αγοράσεις εκείνους που τους ξέρουν όλοι. Ίσως να πάρεις έναν. Έχω καλές σχέσεις ακόμη με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και με όλους τους παίκτες.

Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας και αν υπάρχει η πιθανότητα να πάρουμε έναν από αυτούς τους παίκτες και τον χρειαζόμαστε, τότε θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε.

Ωστόσο, δεν υπάρχει συμφωνία, φυσικά όχι. και δεν υπάρχει συμφωνία που δεν μπορούμε να πουλάμε παίκτες στην Μπορούσια Ντόρτμουντ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα