Βλέπει Γκάλο η Γάνδη

Βλέπει Γκάλο η Γάνδη

Gazzetta team
Βλέπει Γκάλο η Γάνδη

bet365

Στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ροντρίγκο Γκάλο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό θα βρεθεί άνθρωπος της Γάνδης.

Η βελγική ομάδα που φέρεται ήδη να έχει χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, θα στείλει άνθρωπό της για να τον παρακολουθήσει από κοντά στο ματς με τους Αγρινιώτες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να φτάσει στα γραφεία της Ένωσης και πρόταση από τη Γάνδη, ενώ είναι πιθανό ο σκάουτ της να κάνει και μία πρώτη κουβέντα από κοντά για τις οικονομικές απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Ο ίδιος ο Γκάλο δεν είναι αρνητικός στην προοπτική της βελγικής ομάδας, ωστόσο είναι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που διευκρίνιζε και στο περιβάλλον του, λέγοντας: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και μου αρέσει εδώ που είμαι. Όμως, αν είναι κάτι καλό όσο για την ΑΕΚ όσο και για εμένα, τότε γιατί όχι;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα