Βασιλαντωνόπουλος: «Έξτρα κίνητρο ο Πογέτ»

Βασιλαντωνόπουλος: «Έξτρα κίνητρο ο Πογέτ»

Gazzetta team
Βασιλαντωνόπουλος: «Έξτρα κίνητρο ο Πογέτ»

bet365

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος εξήγησε ότι η άφιξη του Γκουστάβο Πογέτ έδωσε νέο κίνητρο στους παίκτες της ΑΕΚ, που σιγά-σιγά θα αφομοιώνουν το νέο σύστημα.

«Για μας προέχει το τρίποντο. Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να το χαρεί κι ο κόσμος μας. Το νέο σύστημα αρχίζουμε να το αφομοιώνουμε όλοι σιγά-σιγά, αλλά χρειάζεται χρόνο για να βγει. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι» ήταν τα πρώτα λόγια του αμυντικού της Ένωσης στην κάμερα της Nova.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάθε προπονητής όταν έρχεται σε μια ομάδα δίνει έξτρα κίνητρο για να δουλέψουν οι παίκτες όλο και περισσότερο κι έτσι έγινε σε εμάς με τον νέο μας προπονητή. Για εμάς, τους νεαρούς παίκτες προέχει η δουλειά και η υπομονή, αφού βρισκόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα ανταμειφθούμε και θα πάρουμε κι εμείς την ευκαιρία που περιμένουμε».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Αν η ΑΕΚ είναι όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Σίγουρα ο Παναιτωλικός δεν ξεκίνησε καλά, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές και με την αλλαγή προπονητή εμφανίζει καλύτερα σημάδια στον αγωνιστικό χώρο. Από εμάς θα εξαρτηθεί όμως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα