Βέλλιος: «Βρήκαμε τα πατήματά μας»

Gazzetta team
Βέλλιος: «Βρήκαμε τα πατήματά μας»

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος τόνισε ότι ο Ηρακλής βρίσκει τα πατήματά του, επισήμανε ότι η νίκη τον βοηθάει πολύ και ξεκαθάρισε ότι η κλήση του στην εθνική ομάδα δεν είναι δικό του θέμα.

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δώσαμε το 200%. Είχαν πολλές ευκαιρίες, από φάουλ, από κόρνερ αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη» δήλωσε ο φορ του Γηραιού, προσθέτοντας: «Μας βοηθάει αυτή η νίκη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά είμαι χαρούμενος που έχουμε βρει τα πατήματά μας, έχουμε πολύ καλό υλικό, τα παιδιά είναι φανταστικοί χαρακτήρες και δεν φοβάμαι για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Μας έλειπε λίγο η τύχη αλλά τα πράγματα κυλάνε όπως πρέπει, σήμερα όμως αξίζαμε τη νίκη και με το παραπάνω. Ήταν πρόθεση από τον προπονητή να μπούμε δυνατά και όλη την εβδομάδα δουλεύαμε στο πρέσινγκ, πιέσαμε, βάλαμε το γκολ αλλά δεν εφησυχάσαμε».

Ο Βέλλιος μίλησε και για την εμπειρία του στην Αγγλία με την Έβερτον, επισημαίνοντας: «Με βοήθησε πολύ ο προπονητής μου στην Αγγλία, ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα, για τον κ. Μόγες μιλάω και φαίνονται οι πράξεις του».

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα, εξήγησε: «Η εθνική δεν είναι δικό μου θέμα. Έμαθα πολλά και από τον κ. Τσάνα, υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά. Ο αδερφός μου ανέβηκε στους ώμους μου, είναι επιθετικός στην πιο μικρή κατηγορία. Αρχίσαμε ακριβώς στην ίδια ηλικία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα