Ανζέρ - Λιλ 2-0

Gazzetta team
Ανζέρ - Λιλ 2-0

bet365

Η Λιλ δεν... αναγεννήθηκε ούτε με τον Αντονετί στον πάγκο και ηττήθηκε με 2-0 από την Ανζέρ. Μεγάλη νίκη για την Τουλούζ, ισοπαλίες στα άλλα ματς.

Κάθε άλλο παρά ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Αντονετί στον πάγκο της Λιλ, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 από την εκπληκτική Ανζέρ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 20’. Φάουλ του Κετκεοφομφόνε, πλασέ στην κίνηση του Σουνού στο δεύτερο δοκάρι και 1-0!

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Μετά από φάση διαρκείας στο 25’, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και ο Τραορέ από κοντά έκανε το 2-0, για να τελειώσει τα πάντα από νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι λιλουά προσπάθησαν περισσότερο, έχασαν τεράστια ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι με τον Ταλό στο 60’, όμως ούτε αυτή τη φορά ήταν ημέρα τους. Από το 68’, μάλιστα, έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, όταν αποβλήθηκε ο Σίβελι με απευθείας κόκκινη και στο τέλος ήταν και τυχεροί, που το σκορ δεν ήταν μεγαλύτερο, με τον Ενιεάμα να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Αντρό.

Επιτέλους νίκη για Τουλούζ
Η Τουλούζ κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 της Νις και να φτάσει στην πρώτη της νίκη στη σεζόν μετά την πρεμιέρα! Μέχρι το μισάωρο είχαμε λίγα πράγματα σε ένα ισορροπημένο ματς. Στο 31’, όμως, τα πάντα άλλαξαν. Ο Ασέν ανέτρεψε τον Μπρέιθγουεϊτ στην περιοχή, με τον διαιτητή Ενζιμί να δίνει το πέναλτι και να δείχνει την κόκκινη στον γκολκίπερ των νισουά. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε και έκανε το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν ποτέ να συνέλθουν από το σοκ και τα πάντα τελείωσαν στο 58’, όταν ο Μπεν Γιεντέρ με ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες με σημαντικότερη εκείνη του Μπρέιθγουεϊτ, με τον Πιε να σώζει τη Νις στη γραμμή, ενώ η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 70’ με τον Μπεν Αρφά. Οι παίκτες του Πιελ, όμως, δεν άξιζαν κάτι περισσότερο, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Το έσωσε ο Γκροσίτσκι
Η Ρεν προηγείται, η Ρεμς έκανε την ανατροπή, όμως ένα γκολ του Γκροσίτσκι στο τέλος χώρισε την πίστα στα δύο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, με τον Ντιέγκο να χάνει τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες και τον Κοστίλ να είναι σταθερός. Αφού άντεξαν στην πίεση, οι ρενέ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 44’ ο Μπογκά πλάσαρε εύστοχα τον Αγκασά για το 0-1! Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 58’ με τον Μαντί. Στο 64’ ο Κανκάβα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την Ρεμς με 10 παίκτες, όμως οι συμπαίκτες του δεν πτοήθηκαν. Στο 67’ η ανατροπή ολοκληρώθηκε, με τον Ντε Πρεβίλ να κάνει το 2-1, όμως η νίκη δεν έμελλε να έρθει για τους γηπεδούχους. Στο 81’ ο Γκροσίτσκι έκανε το τελικό 2-2, για να σώσει τον βαθμό για την Ρεν.

Βαθμό στην Κορσική η Λοριάν
Ο Μουκάντζο συνεχίζει να σκοράρει και με δικό του γκολ η Λοριάν έφυγε με ισοπαλία 1-1 από την Κορσική με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Γκαζελέκ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 18’. Ο Φιλιπί έκανε την κεφαλιά μετά από κόρνερ και η μπάλα έφτασε στον Λαρμπί, που γύρισε πανέμορφα και με σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0! Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, όμως στο 31’ ο Σιλά βρήκε την μπάλα και με τα δύο χέρια (!) στην περιοχή, για να κάνει ο Μουκάντζο το 1-1 από την άσπρη βούλα. Η συνέχεια βρήκε το τέμπο να είναι χαμηλό και τις δύο ομάδες να κάνουν ελάχιστα επιθετικά. Ο Ζουά βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα