Βέλλιος: «Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα» (vid)

Gazzetta team
Βέλλιος: «Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα» (vid)

bet365

Ο σκόρερ του Ηρακλή χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον «Γηραιό», κάτι που έδειξε μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στον προπονητή, τους φιλάθλους. Το κλίμα σήμερα ήταν εξαιρετικό και το παιχνίδι πολύ δύσκολο, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Δώσαμε το 200%, είχαμε πολλές ευκαιρίες, και είμαι πολύ χαρούμενος για μια πολύ μεγάλη νίκη. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας και παρόλο που τελευταία μας έλειπε η τύχη, τα πράγματα τώρα κυλάν όπως πρέπει για μας. Σήμερα μας άξιζε η νίκη και με το παραπάνω».

Για το γκολ και την απόδοσή του: «Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε 3 βαθμούς, ξεφύγαμε από τα χαμηλά αλλά όχι αρκετά. Έχουμε δρόμο ακόμη, είμαι χαρούμενος που βρίσκουμε τα πατήματά μας, έχουμε καλό υλικό, είμαστε πολύ καλοί χαρακτήρες και έπεται συνέχεια. Δεν φοβάμαι καθόλου για την ομάδα».

Για την προετοιμασία κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Δουλεύαμε όλη τη βδομάδα πάνω σε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ματς. Έπρεπε να πιέσουμε στα πρώτα λεπτά, το κάναμε, βάλαμε και το γκολ και είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα».

Για το πέρασμά του από την Αγγλία και τα οφέλη που αποκόμισε: «Με βοήθησε πολύ ο προπονητής μου στην Αγγλία (σ.σ. Μόγιες) και θα με ακολουθούν παντού τα λόγια του και όσα μου έμαθε. Πέρασε 3,5 χρόνια εκεί και έμαθα πολλά».

Για μια πιθανή κλήση στην Εθνική ομάδα: «Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Στη συνέχεια, ο επιθετικός του Ηρακλή δήλωσε:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα