Πετράκης: «Δεν είχαμε συγκέντρωση»

Νίκος Τσιώκος
Πετράκης: «Δεν είχαμε συγκέντρωση»

bet365

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε τα λάθη και την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη ο Γιάννης Πετράκης.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός του «Άγιαξ» τόνισε ότι πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για την ομάδα του ο τρόπος που έπαιξαν οι «κυανέρυθροι», ενώ απέδωσε την ήττα στην έλλειψη συγκέντρωσης και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Ηπειρώτες δεν έκαναν φάσεις.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα, ανεξάρτητα ότι οι δύο πρώτες φάσεις έγιναν γκολ. Ο Πανιώνιος κέρδισε γιατί ήθελε περισσότερο το ματς από εμάς. Είχαμε δύο γκολ στην πλάτη από τα πρώτα 20 λεπτά. Πρέπει να είναι παράδειγμα για εμάς ο τρόπος που έπαιξε ο Πανιώνιος και πόσο ήθελε τον αγώνα. Ο αντίπαλος είχε πολύ πάθος για να πάρει τη νίκη. Ο Πανιώνιος δίκαια βρίσκεται στην θέση που είναι».

Για το γεγονός πως δεν έκανε φάσεις ο ΠΑΣ: «Κάναμε κάποιες προϋποθέσεις, χωρίς να κάνουμε την μεγάλη ευκαιρία. Είναι σημαντικό ότι δεν κάναμε καλές φάσεις, όμως ήταν οι συνθήκες και του αγώνα».

Για τα λάθη της ομάδας του: «Πιστεύω ότι τα λάθη έχουν να κάνουν με την συγκέντρωση. Βέβαια αν δεν γίνει λάθος δεν μπαίνει το γκολ. Δεν προσωποποιώ ποτέ το λάθος. Είναι ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα