Ο Παράσχος ήθελε Καραμάνο αλλά...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Παράσχος ήθελε Καραμάνο αλλά...

bet365

Ο 25χρονος άσος του Πανιωνίου, Τάσος Καραμάνος, ήταν ένας διακαής πόθος του Γιώργου Παράσχου για τον Πλατανιά το καλοκαίρι. Διαβάστε το σχετικό story.

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για ερυθρόλευκους παίκτες εκτός πλάνων που απασχολούν διάφορες ομάδες. Ο Πλατανιάς είναι μία εξ αυτών.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Γιώργος Παράσχος βίωσε μία μεταγραφική απογοήτευση το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο έμπειρος τεχνικός ήθελε τον Τάσο Καραμάνο, που δεν θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα και ο ίδιος και ο χανιώτικος σύλλογος κατέβαλλαν προσπάθεια ώστε να πειστεί ο Ολυμπιακός να δώσει το ΟΚ για τον παίκτη. Τελικώς όμως οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τον Πανιώνιο, όπου και πήγε ο μεσοεπιθετικός τους.

Μία εξέλιξη που δεν άρεσε καθόλου στον Παράσχο και έκτοτε την συζητάει αρκετές φορές. Ο Καραμάνος μέχρι στιγμής πάντως στο πρωτάθλημα μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ με την φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Η λογική του Πλατανιά σε σχέση με δανεισμούς

Εδώ βέβαια θα πρέπει να προστεθεί και η εξής παράμετρος που έπαιξε τον ρόλο της. Ο Πλατανιάς από πέρυσι (σ.σ. κυρίως) δεν θέλει να παίρνει δανεικούς από καμία μεγάλη ομάδα. Εάν θυμάστε ο Θανάσης Ντίνας πρώτα έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μετά έκλεισε. Μία λογική που συνεχίζει να υπάρχει στον σύλλογο αν και έχει συνδεθεί το όνομά του με παίκτες σαν τον Μπεν ή ακόμα και τον Τάσο Αυλωνίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα