Το πλάνο του Σίλβα για Αστέρα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το πλάνο του Σίλβα για Αστέρα (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται στο να επιβραβεύσει τον Καμπιάσο, βάζοντάς τον βασικό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ποιά η πιθανή 11άδα.
Μετά το πρόβλημα με τον Πάρντο και τον αποκλεισμό του Σαλίνο από την αποστολή όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Αστέρα ως εξής: Ρομπέρτο κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου, άξονας με Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο, στα δύο... φτερά οι Σεμπά και Ντουρμάζ, δεκάρι ο Φορτούνης και φορ ο Ιντέγιε.
Ο Μάρκο Σίλβα εδώ και μέρες σκεφτόταν τον Καμπιάσο για βασικό -όπως σας είχαμε γράψει- καθώς είχε μείνει ευχαριστημένος από την διάθεση και την προσπάθειά του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Έκανε πάντως δοκιμή και με Καμπιάσο - Κασάμι, οπότε μπορεί τελικά ο Ελβετός να είναι βασικός. Πέραν αυτού πάντως πιθανότητες για 11άδα έχει και ο Τσόρι.
Όπως και να έχει για τον Αργεντίνο το πλάνο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Αστέρα. Η αποστολή για το παιχνίδι, όπως έγινε γνωστή από τον Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου έχει ως εξής: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Ρομπέρτο, Σεμπά και Σιόβας.
Ο 38χρονος προπονητής έχει ήδη εξηγήσει στους παίκτες του το τι ζητάει από εκείνους στο ματς με τον Αστέρα. Έχει διευκρινίσει πως θέλει μεγάλη προσοχή στις αντεπιθέσεις των Αρκάδων και σε άκρως επικίνδυνος παίκτες τους σαν τον Μάσα. Και βέβαια ο Σίλβα περιμένει μία ακόμα καλή εντός των συνόρων εμφάνιση και να συνεχιστεί το ερυθρόλευκο σερί.
Σε κανέναν δεν αρέσει ματς δίχως κόσμο
Από την άλλη σαφώς και έχει συζητηθεί στον Ρέντη τις τελευταίες ημέρες το γεγονός πως το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών. Και φυσικά δεν αρέσει ούτε στον Μάρκο Σίλβα ούτε σε κανέναν παίκτη πως θα αναγκαστούν να παίξουν κόντρα στους Αρκάδες δίχως τον κόσμο τους.
- Δείτε την πιθανή ερυθρόλευκη διάταξη στην Gallery.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα