ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπέστη θλάση β' βαθμού στο ματς με την Καμπάλα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 3 εβδομάδες.

Δεν φτάνει στον Τούντορ ότι η ομάδα του δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της αγωνιστικά, αλλά πλέον έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός υπέστη θλάση β' βαθμού στο ματς με την Καμπάλα και λογικά θα μείνει εκτός δράσης 2-3 εβδομάδων. Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα επιστρέψει στην δράση μετά την διακοπή των Χριστουγέννων!

Χωρίς τον Μπερμπάτοφ στη Μυτιλήνη ο ΠΑΟΚ. Σε απόδοση 1.50 στην Interwetten, η νίκη των παικτών του Ιγκόρ Τούντορ.

Θυμίζουμε ότι στην εν λόγω αναμέτρηση τραυματίστηκε κι ο Κίτσιου, που υπέστη κι αυτός θλάση β' βαθμού στον λαγονοψοΐτη και υπολογίζεται ότι κι αυτός θα είναι εκτός γηπέδων για περίπου τρεις εβδομάδες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα