ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπέστη θλάση β' βαθμού στο ματς με την Καμπάλα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 3 εβδομάδες.

Δεν φτάνει στον Τούντορ ότι η ομάδα του δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της αγωνιστικά, αλλά πλέον έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός υπέστη θλάση β' βαθμού στο ματς με την Καμπάλα και λογικά θα μείνει εκτός δράσης 2-3 εβδομάδων. Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα επιστρέψει στην δράση μετά την διακοπή των Χριστουγέννων!

Χωρίς τον Μπερμπάτοφ στη Μυτιλήνη ο ΠΑΟΚ. Σε απόδοση 1.50 στην Interwetten, η νίκη των παικτών του Ιγκόρ Τούντορ.

Θυμίζουμε ότι στην εν λόγω αναμέτρηση τραυματίστηκε κι ο Κίτσιου, που υπέστη κι αυτός θλάση β' βαθμού στον λαγονοψοΐτη και υπολογίζεται ότι κι αυτός θα είναι εκτός γηπέδων για περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα