Η δράση της ΑΕΚ και αποστολή

Η δράση της ΑΕΚ και αποστολή

Gazzetta team
Η δράση της ΑΕΚ και αποστολή

bet365

Η ΑΕΚ δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο καλεί τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Ανακοίνωσε αποστολή ο Πογιέτ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, πιστή στην παράδοση κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς που έχει δημιουργήσει, καλεί τους φιλάθλους της να μετάσχουν μαζικά στην αυριανή δράση, που διοργανώνει με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που αδυνατούν δυστυχώς να καλύψουν βασικές καθημερινές ανάγκες.

Δύο ώρες (13.00) πριν από τη σέντρα του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 15.00 στο ΟΑΚΑ και με τη συμμετοχή των παλαίμαχων της ομάδας μας θα αρχίσει η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε δύο φορτηγά, που θα βρίσκονται στον προέλεγχο Δ της Θύρας 12 και στον προέλεγχο της Θύρας VIP.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό στο «Καυταντζόγλειο».

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α), που έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση των συνεχώς διογκούμενων αναγκών των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης και θα επαναληφθεί και στο επόμενο εντός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με την Καλλονή.
«Ότι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται» είναι το σύνθημα του ΚΥΑΔΑ και η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να βοηθήσει, όπως μπορεί, φέρνοντας μαζί του στο γήπεδο τα εξής είδη:
-Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, παιδικές τροφές, μαρμελάδες, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοπολτό, μπισκότα, σοκολάτες, κονσέρβες)
-Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, ξυραφάκια)
-Είδη γενικού καθαρισμού για το σπίτι
-Ρούχα, παπούτσια
-Παιχνίδια, τετράδια, στυλό, σχολικές τσάντες (για τα παιδιά)
-Φάρμακα
Ήδη η ΑΕΚ και το ΚΥΑΔΑ έχουν τη συνδρομή των εταιρειών-χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ:
* Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ προσφέρει ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη, γάλα
* Η ORIFLAME προσφέρει 2.000 αφρόλουτρα
* Γονέας από τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» προσφέρει τρόφιμα αξίας 2000 ευρώ.
*Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια NOVASPORTS.

Ανακοίνωσε αποστολή ο Πογιέτ

Στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό (15.00, ΟΑΚΑ) με τον Γκουστάβο Πογιέτ να ανακοινώνει την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής:

Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα