Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 12η αγωνιστική της Super League ξεκινάει με τον Ατρόμητο να ψάχνει πάση θυσία τη νίκη, ενώ ο στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των πλέι οφ. Νικηφόρο ντεμπούτο επιθυμεί ο Στραματσόνι αλλά κι ο Εσιέν.

Η Super League είναι και πάλι εδώ!

Όσο και να μοιάζει με... απειλή, χωρίς αυτή δεν μπορούμε. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Περιστερίου έχει μείνει πολύ πίσω, όντας στην 14η θέση με μόλις 9 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Κομοτηνής είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει τους Ούμπιδες και Φυτανίδη, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής Τζάνης Ίγκορ, Βάλτερ και ο τιμωρημένος Μπαϊκαρά δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Αθήνα.


Στις 17:15, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από τον Πανιώνιο. Η ομάδα... θαύμα του Ουζουνίδη θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να είναι στην 5άδα, που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ η ομάδα της Ηπείρου από την άλλη, με πιθανή νίκη βάζει την υποψηφιότητά της για τις πρώτες πέντε θέσεις.

Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Πετράκης υπoλογίζει στον Λίλα. Μοναδική απουσία θα είναι ο Μιχαήλ, ο οποίος αντιμετωπίζει τιμωρία από το επεισόδιο που είχε με το Μανούσο, την προηγούμενη αγωνιστική.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη επί του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» στο πρώτο ματς του Στραματσόνι στον πάγκο του.

Για τους «πράσινους» Πράνιτς, Κλωναρίδης και Καλτσάς είναι στη διάθεση του προπονητή τους, Αντρέα Στραματσόνι που θέλει στο πρώτο του ματς να φύγει νικητής από το γήπεδο, όπως κι ο Εσιέν που από τη στιγμή που δεν έγινε το ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι στην αρχική 11άδα.

Για το Νίκο Παπαδόπουλο, πρόβλημα είναι η απουσία του Λάζαρ, ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το εν λόγω ματς.

To πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

28/11

Ατρόμητος-Πανθρακικός (15:00)
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30)

29/11

ΑΕΚ-Παναιτωλικός (15:00)
Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη (17:15)
Πλατανιάς-Βέροια (17:15)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30)

30/11

Καλλονή-ΠΑΟΚ (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα