Λυών - Μονπελιέ 2-4

Λυών - Μονπελιέ 2-4

bet365

Η Μονπελιέ εντυπωσίασε και πήρε εκδίκηση για τις περσινές 5άρες, φεύγοντας με μεγάλη νίκη 4-2 από το «Ζερλάν» επί της Λυών!

Ο Λόπες έκανε ό,τι μπορούσε, όμως η άμυνα της Λυών ήταν απούσα. Η Μονπελιέ έκανε σμπαράλια τους λιονέ στην αντεπίθεση και πήρε εκδίκηση για τις περσινές πεντάρες (εντός και εκτός), φεύγοντας με μεγάλη νίκη 4-2 από το «Ζερλάν».

Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι τα πράγματα δε θα είναι καθόλου εύκολα για τους γηπεδούχους. Ο Μαρτέν έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 6’ και στο 8’ ήρθε το γκολ Ωραία ανάπτυξη από αριστερά, σέντρα του Ρουσιγιόν και ο Γκοναλόνς στην προσπάθειά του να κόψει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1! Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα στο 11’, όταν ο Νινγκά νίκησε τον Λόπες για το 0-2 και όλα έδειχναν ότι οι μονπελιερέ θα τελειώσουν από νωρίς το παιχνίδι.

Η αντίδραση της Λυών, όμως, ήρθε γρήγορα. Στο 14’ ο Λακαζέτ μείωσε σε 1-2 με διπλή προσπάθεια από κοντά και το παιχνίδι άνοιξε. Οι παίκτες του Φουρνιέ πίεσαν, όμως εκείνοι του Κουρμπίς ήταν εντυπωσιακοί στην αντεπίθεση. Έτσι, στο 23’ εκείνη που πλησίασε πρώτη στο γκολ ήταν η Μονπελιέ, όταν ο Λόπες έκανε εκπληκτική απόκρουση στο τετ α τετ με τον Νταμπό! Φερί (28’) και Μποβιού (29’) έχασαν ευκαιρίες για τους λιονέ, ενώ στο 31’ ο Λόπες είπε «όχι» στον Νινγκά, για να κρατήσει την ομάδα του στο ματς.

Στο 1’ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έγινε η φάση, που πιθανότατα έκρινε και το ματς. Ο Τολισόν βρήκε δίχτυα, όμως ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, σε μία φάση που ήταν απολύτως καθαρή, αναγκάζοντας τον διαιτητή Μιλό να ακυρώσει λανθασμένα το γκολ...

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όλα τελείωσαν, όταν στο 48’ ο Ράφαελ έκανε απίθανο λάθος, ο Νινγκά έκλεψε και έκανε το 1-3! Το σκορ θα έπαιρνε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ο Λόπες έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις στις προσπάθειες των Νινγκά (53’) και Καμαρά (70’), με τους γηπεδούχους να κάνουν απίστευτα κακή εμφάνιση και την κάθε αντεπίθεση της Μονπελιέ να μυρίζει γκολ.

Στο 76’ το σουτ του Μπουντεμπούζ πέρασε λίγο άουτ, όμως στο 80’ ο Καμαρά με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-4! Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-4 στο 84’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γκεζάλ. Ο Σανσόν έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την Μονπελιέ στο 88’, με το 2-4 να παραμένει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα