Παναχαϊκή - Λάρισα 1-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Παναχαϊκή - Λάρισα 1-1 (vid)

bet365

Η Παναχαϊκή ήταν έτοιμη να σπάσει το αήττητο της Λάρισας, όμως στο 97' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ξενοδόχοφ, έκανε το 1-1 και κράτησε αήττητη την ομάδα του!

Ματσάρα στην Πάτρα, όπου το αήττητο της Λάρισας βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος τόσο κοντά στο σπάσιμο! Μέχρι το 97', η Παναχαϊκή κρατούσε την νίκη στα χέρια της, όμως ο Ξενοδόχοφ ήταν αυτός που δεν περίμενε κανείς να σκοράρει και το έκανε για το 1-1!

Οι Πατρινοί ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 35', όταν ο Στεργίδης βρέθηκε απέναντι στον Ξενοδόχοφ, όμως αυτός έσωσε. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 40' ο Γιοβάνοβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η Παναχαϊκή με παίκτη παραπάνω θα πίεζε ακόμα περισσότερο για να φτάσει στο γκολ που θα την έκανε αφεντικό στο ματς. Τελικά αυτό ήρθε στο 68', όταν μετά από κεφαλιά του Κάργα, ο Χατζής από κοντά έκανε το 1-0. Η Λάρισα από εκείνη τη στιγμή πήρε ρίσκα και ανέβηκε, απειλώντας την αντίπαλη εστία, με τους Μπόγιοβιτς και Κομεσίδη, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Αθανασόπουλο.

Η λύτρωση τελικά ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο τέταρτος έδειξε τα πέντε λεπτά και ολόκληρη η Λάρισα ήταν στην επίθεση... Το χρονόμετρο είχε φτάσει στο 97ο λεπτό, όταν ο Μονιάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ξενοδόχοφ που είχε προωθηθεί με κεφαλιά έκανε το 1-1 και κράτησε την ομάδα του αήττητη στη Football League.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Χούσα (89' Χαρτσιάς), Ασίγκμπα, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Χατζής, Στεργίδης (93' Καρβουνιάρης), Πέδρο (79' Ντελέκος), Σιατραβάνης, Τζίλας.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο, Μπουντόπουλος (43' Κομεσίδης), Ουρτάδο (65' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (72' Μπόγιοβιτς).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα