Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός 1-0

Νίκος Μαρούδας
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός 1-0

bet365

Με γκολ του Τσίτα στο 89', η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Αχαρναϊκού και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια.

Η Αναγέννηση πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στον Αχαρναϊκό. Η ομάδα της Καρδίτσας, ήταν ανώτερη επί 90 λεπτά στο ματς με την ομάδα του Μενιδίου και επικράτησε δίκαια με 1-0 χάρη σε τέρμα του Τσίτα στο 89'.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και κάποιες φάσεις που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Παγούδη. Στην επανάληψη ωστόσο, οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και απείλησαν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 75', με τον Τσίτα να στέλνει την μπάλα άουτ. Ότι δεν κατάφερε εκεί όμως, το πέτυχε στο 89', όταν ο μετά από σέντρα του Σκαθαρούδη, ο Τσίτας με πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (46' Σκαθαρούδης), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσούκαλος, Μπιτέλης (63' Τσίτας), Πιτταράς (71' Μαυριάς).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα (77' Ταμπάκης), Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Αθανασίου, Ματσούκας (57' Μαρής), Καλογερόπουλος (70' Σιάννης), Χριστόπουλος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα