Μπήκε ο Μάρκοβιτς στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε ο Μάρκοβιτς στην Καλλονή

bet365

Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης της Καλλονής έβγαλε ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, με τους Ελλακόπουλο, Γουερέ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία της Καλλονής για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Μυτιλήνης έδωσε συνέχεια σε αυτή με μία προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτής έβγαλε και ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, ο οποίος δείχνει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του για να δώσει λύση στην επιθετική γραμμή, όπου η ΑΕΛΚ προβληματίζει.

Από τη μεριά τους, οι Ελλακόπουλος, Γουερέ ακολούθησαν ατομικό, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε πάσινγκ γκέιμ, τελειώματα φάσεων, παιχνίδια κατοχής της μπάλας και επιθετικής ανάπτυξης, καθώς και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα