Μπήκε ο Μάρκοβιτς στην Καλλονή
Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία της Καλλονής για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Μυτιλήνης έδωσε συνέχεια σε αυτή με μία προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.
Το μεγαλύτερο μέρος αυτής έβγαλε και ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, ο οποίος δείχνει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του για να δώσει λύση στην επιθετική γραμμή, όπου η ΑΕΛΚ προβληματίζει.
Από τη μεριά τους, οι Ελλακόπουλος, Γουερέ ακολούθησαν ατομικό, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε πάσινγκ γκέιμ, τελειώματα φάσεων, παιχνίδια κατοχής της μπάλας και επιθετικής ανάπτυξης, καθώς και οικογενειακό δίτερμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
