Θλάση ο Καλί στη Βέροια

Θλάση ο Καλί στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Θλάση ο Καλί στη Βέροια

bet365

Νέο πρόβλημα για τον Καλί στη Βέροια, καθώς υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα είναι ξανά εκτός για μερικό χρονικό διάστημα. Με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική αποχώρησε ο Σιόντης, ατομικό ο Νάστος.

Εκ νέου εκτός δράσης θα μείνει ο Σιρίλ Καλί. Ο στόπερ της Βέροιας υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, που δεν έχει σχέση με τον προηγούμενο τραυματισμό του, και θα απουσιάσει ξανά για μερικό χρονικό διάστημα, ενώ θα ακολουθήσει θεραπεία.

Από τη μεριά του, ο Στέφανος Σιόντης ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική σε παλαιότερο τραύμα, γι' αυτό και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση, γεγονός που θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή στο ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ενόψει αυτού η προετοιμασία συνεχίστηκε την Παρασκευή (27/11), με τον Βαγγέλη Νάστο να ακολουθεί για μία ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, η ομάδα της Ημαθίας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με νέα προπόνηση το Σάββατο (28/11), με το πέρας της οποίας ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Κρήτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα