Μακ: «Θέλουμε ένα ξέσπασμα» (vid)

Μακ: «Θέλουμε ένα ξέσπασμα» (vid)

Απόστολος Παγώνης
Μακ: «Θέλουμε ένα ξέσπασμα» (vid)

bet365

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πετύχει νίκη στις τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του.

Ο Ρόμπερτ Μακ παρέλαβε σήμερα το βραβείο του Best Goal για τον μήνα Οκτώβριο και στις δηλώσεις αρχικά είπε τα εξής: «Το βραβείο αφορά ένα γκολ του προηγούμενου μήνα που η κατάσταση στην ομάδα ήταν πολύ καλύτερη. Δεν κερδίσαμε σε τρία παιχνίδια με μικρότερες ομάδες να σπάσουμε την άμυνα τους. Έρχονται στο γήπεδο μας και δίνουν τη ζωή τους για να πάρουν αποτέλεσμα. Στο Europa League όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Η Καμπάλα έδειξε ότι είναι συμπαγής. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας για να γίνουμε καλύτεροι».

Για το τι άλλαξε μέσα σε ένα μήνα και η απόδοση της ομάδας άλλαξε προς το χειρότερο: «Είναι δύσκολο να πούμε το τι έγινε γιατί είμαστε η ίδια ομάδα. Το σημείο κλειδί είναι τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και στην πορεία ήρθε και η πίεση. Είμαστε μια νεανική ομάδα και υπάρχουν στιγμές που δε μπορούμε να διαχειριστούμε στην πίεση και μέσα στο παιχνίδι μπορεί να σκεφτόμαστε που μπορούν να συμβούν εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο τελευταίο παιχνίδι κάναμε κάποια πράγματα αλλά δε σκοράραμε.
Προσπαθούμε όλοι μαζί, με τον προπονητή, να βελτιωθούμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε ένα ξέσπασμα και θεωρώ ότι στην πορεία θα πάμε καλύτερα».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ στον όμιλο και αν αυτό το κλειδί για τον αποκλεισμό, ότι δεν είχε δηλαδή το εύκολο γκολ: «Θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο και η τύχη, ειδικά στην έδρα της Καμπάλα που είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Με τη Ντόρτμουντ το 1-1 ήρθε στο τέλος. Αν είδατε χθες το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Κράσνονταρ θα μπορούσε να τελειώσει και 0-4. Χωρίς την τύχη δε μπορείς να κερδίσεις.
Με την Κράσνονταρ ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γενικά στο Γιουρόπα Λιγκ είχαμε καλή απόδοση και αυτό ποτ πρέπει να κάνουμε τώρα που τελείωσε αυτή η διοργάνωση είναι να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι του χρόνου».

Για το θέμα του νέου του συμβολαίου: «Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα. Έχω το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ, έχω άλλα δύο χρόνια. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι».

Για το Σάμπο και την κριτική που του γίνεται: «Πολλές φορές ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να φύγεις από την πατρίδα σου για πρώτη φορά. Εγώ δεν έχω ξεχάσει πως ήμουν στα 15 μου όταν έφυγα από το σπίτι μου για πρώτη φορά. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Το ίδιο συμβαίνει και για τον Ερικ. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει πολύ ταλέντο αλλά δεν το έχει δείξει μέχρι τώρα. Είναι μια επένδυση για τον ΠΑΟΚ και θα φανεί στο μέλλον.
Πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ελλάδα και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο είναι παράλογο να του ζητάμε μέσα σε δύο μήνες να γίνει ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής στη συνέχεια».

Για την απουσία του κόσμου από το παιχνίδι με την Καμπάλα είπε: «Καταλαβαίνω τον κόσμο. Αν εξαιρέσουμε το χθεσινό παιχνίδι, η εμφάνιση μας στα άλλα δύο παιχνίδια, είναι φυσιολογικό να τον κάνει να νιώθει απογοητευμένος. Μπορούμε να τον κερδίσουμε ξανά με τις εμφανίσεις μας. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, δίνουμε το 100% και είναι λογικό αυτό κάποιες φορές να μην το καταλαβαίνει ο κόσμος. Μόνο με δουλειά και μαχητικότητα μπορούμε να τον κάνουμε να έρθει ξανά στο γήπεδο».

Για τις δηλώσεις του Τούντορ περί έλλειψης προσωπικότητας και μπαλέτου: «Είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Είναι γεγονός ότι η απόδοση μας στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλή. Αυτό που λέει είναι δική του απόφαση και εμείς δε μπορούμε να το σχολιάσουμε».

Για τη θέση που αγωνίζεται είπε: «Είναι αλήθεια ότι πέρσι έπαιζα ως εξτρέμ. Με αυτό το σύστημα φέτος αγωνίζομαι ως σέντερ φορ. Μου αρέσει αυτή η θέση και μου ταιριάζει. Στην εθνική Σλοβακίας παίζω στα δεξιά. Μπορώ να παίξω όπου με χρειάζεται ο προπονητής και η απόφαση είναι καθαρά δική του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα