ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στο γκολ

ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στο γκολ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στο γκολ

bet365

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στο επιθετικό κομμάτι και στο τελείωμα των φάσεων. Σε αναμονή για τους Κίτσιου και Μπερμπάτοφ που θα υποβληθούν σε εξετάσεις

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Η αγωνιστική εικόνα βελτιώθηκε και θύμισε τον ΠΑΟΚ της αρχής της σεζόν, αλλά το αποτέλεσμα πάλι δεν ήρθε. Κάτι που προβληματίζει, μα δεν αγχώνει τον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος πήρε τις απαντήσεις που περίμενε από τους παίκτες του.
Την επομένη του αγώνα με την Γκαμπάλα ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Καλλονή. Προετοιμασία στις ίδιες βάσεις. Στο ίδιο στυλ παιχνιδιού με μεγαλύτερη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι και στο τελείωμα των φάσεων που έχει πληγώσει τον ΠΑΟΚ στα προηγούμενα ματς. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Τούμπας έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης.
Ο Στέλιος Κίτσιου που αποχώρησε από την αναμέτρηση με ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Το Σάββατο (28.11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12.00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα