Αλλάζει εσωτερικά η Ξάνθη (pics)

Νίκος Τσιώκος
Αλλάζει εσωτερικά η Ξάνθη (pics)

bet365

Αλλαγές στους εσωτερικούς χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων ξεκίνησε η Ξάνθη, ώστε να προβάλλονται τα όσα έχει πετύχει η Σκόντα μέχρι σήμερα.

Να... ντύσει με όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα τους εσωτερικούς χώρους των αθλητικών της εγκαταστάσεων έχει ξεκινήσει η Ξάνθη. Οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους ακρίτες να προσθέτουν το κόκκινο φόντο σε προπονητήριο και γήπεδο στα Πηγάδια.

Μέσα σε αυτό προβάλλονται φωτογραφίες και αναφορές σε ιστορικής σημασίας στιγμές για τη Σκόντα, όπως η περσινή συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και το αήττητο σερί εντός έδρας, που διήρκεσε για 39 αγώνες.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν (όλες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης) τις πρώτες αλλαγές που έχουν γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα