Επιστροφή και Ολυμπιακός για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή και Ολυμπιακός για Αστέρα

bet365

Η αποστολή του Αστέρα επέστρεψε από την Πράγα, με τους Αρκάδες να στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Χωρίς βαθμό ή βαθμούς και με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, επέστρεψε η αποστολή του Αστέρα από την Πράγα. Οι Αρκάδες έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής (27/11) στην Αθήνα και από την πρωτεύουσα αναχώρησαν οδικώς για την Τρίπολη.

Έτσι, η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα και στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ενόψει αυτού θα γίνει μία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (28/11) και άλλη μία το πρωί της Κυριακής (29/11).

Εξασφάλισε στη Sportingbet 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λυών με τη Μονπελιέ.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το οποίο θα τον διατηρήσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα